13 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 35 share-uri

Te simti dezorientata? Ti se pare ca nimic nu functioneaza sau ca nimeni nu te intelege? Ai tendinta de a fi mult mai impulsiva si de a folosi cuvintele cu mai multa agresivitate? Mercur retrograd isi face simtita prezenta si in viata ta!

Foto: Shutterstock.com, sistemul solar

3. Nu te simti ignorata!

Este foarte posibil ca in aceasta perioada, din cauza lui Mercur retrograd, tehnologia comunicationala sa iti joace feste. Daca cineva nu iti raspunde la un mesaj, nu inseamna ca esti ignorata. Este posibil ca acea persoana chiar sa nu fi vazut mesajul tau, caci in perioada lui Mercur retrograd, comunicarea si tehnologiile comunicarii sunt serios afectate. Cand ai indoieli, incearca din nou si pastreaza-ti calmul!

4. Alege mai degraba comunicarea fata in fata pentru a evita interpretarile gresite

Comunicarea merge prost in general. Nu este indicat ca in aceasta perioada sa folosesti comunicarea online sau telefonul, pentru chestiuni serioase, ce pot fi cu usurinta interpretate gresit! Vei fi surprinsa sa vezi cat este de eficienta comunicarea fata in fata, in astfel de situatii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri