13 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 35 share-uri

Te simti dezorientata? Ti se pare ca nimic nu functioneaza sau ca nimeni nu te intelege? Ai tendinta de a fi mult mai impulsiva si de a folosi cuvintele cu mai multa agresivitate? Mercur retrograd isi face simtita prezenta si in viata ta!

5. Aminteste-ti ca este o perioada de odihna si reinnoire

In mod ideal, este mai bine ca in aceasta perioada sa iti dedici timp tie insuti. Conecteaza-te mai mult la partea ta interioara, redefineste-ti asteptarile si nevoile in viata. Acesta este cel mai bun moment ca sa iti poti explora pasiunile si ideile, sa evaluezi ceea ce ai obtinut pana acum si faci ca preocuparile tale intime sa fie o prioritate.

6. Aminteste-ti ca perioadele mai dificile sunt precum o umbra intr-un vis lucid

Astfel de perioade pot amplifica, este adevarat, emotiile noastre, precum o lentila cosmica, insa puterea de a depasi emotiile ne inzestreaaza cu forta intima. Exerseaza-ti capacitatea de a constientiza si de a intelege cu intelepciune, ceea ce ti se intampla.

Daca iti vei aminti ca aceasta perioada este un timp al vindecarii si al marilor revelatii si nu una a dificultatilor, mercur retrograd nu va fi nimic altceva decat un shaman in viata ta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Iti recomandam: Astrologie: Descopera care sunt fazele retrograde ale astrelor in 2014

Dictionar de Medicina Astrologica: Influenta planetelor asupra corpului si zodiei tale


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri