13 Octombrie 2014 publicat în Horoscop 35 share-uri

Te simti dezorientata? Ti se pare ca nimic nu functioneaza sau ca nimeni nu te intelege? Ai tendinta de a fi mult mai impulsiva si de a folosi cuvintele cu mai multa agresivitate? Mercur retrograd isi face simtita prezenta si in viata ta!

De trei, uneori patru ori pe an, planeta Mercur pare ca se misca inapoi pe cer, pentru o perioada de aproximativ 3 saptamani. In aceasta perioada, Mercur este retrograd din data de 4 octombrie – pana in data de 28 octombrie si ne influenteaza foarte mult, in aspecte importante ale vietii si relatiilor cu ceilalti.

Ce inseamna Mercur retrograd?

Mercur „pare” ca se misca retrograd, iar „pare” este cuvantul chieie, pentru ca, tehnic vorbind, nicio planeta nu se poate misca inapoi pe orbita sa, in jurul Soarelui. Aceste cicluri retrograde sunt doar iluzii care rezulta din cazua modului cum privim de pe Pamant. Aceste iluzii se datoreaza simplului fapt ca in jurul Soarelui, planetele orbiteaza cu viteze diferite.

Mercur intra „retrograd” mai des decat celelalte planete. Nu se poate afla la mai mult de 28 de grade de Soare si atunci cand atinge aceasta distanta maxima, de pe Pamant, Mercur pare ca isi schimba directia. Din punct de vedere astrologic, perioadele cu Mercur retrograd sunt foarte importantre. Ne influenteaza in mod radical si uneori, viata noastra pare ca ia o cu totul si cu totul alta turnura, atunci cand mercur este retrograd. Te simti dezorientata? Ti se pare ca nimic nu functioneaza sau ca nimeni nu te intelege? Ai tendinta de a fi mult mai impulsiva si de a folosi cuvintele cu mai multa agresivitate? Mercur retrograd isi face simtita prezenta si in viata ta!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică? SYMMETRICA investește peste 6 mil. € în panouri fotovoltaice

Cum sa ii supravietuiesti lui Mercur retrograd?

1. Nu semna, nu cumpara nimic, daca poti evita acest lucru!

Daca semnam sau cumparam ceva de valoare in perioada lui Mercur retrograd, este posibil ca acel ceva sa aiba un revers, din cauza conexiunii cu Mercur care se misca retrograd. Cum insa traim intr-o lume in care nu putem planifica cu exactitate, ce poti face daca trebuie sa semnezi pentru o casa, sa incepi un job nou sau trebuie sa iti iei o masina noua, in perioada lui Mercur retrograd? Este bine sa analizezi cu multa exactitate toate datele unei afaceri, incearca sa fii cat mai lucida si sa iei in calcul toate posibilitatile.

2. Pe timp de Mercur retrograd, adevarul iese la iveala

Adevarul iese la iveala atunci cand mercur isi manifesta aceasta energie. Ne curata si ne expune, provocand situatii dificile cand adevarul nu mai poate fi ascuns. Din acest punct de vedere, perioada este cruciala pentru relatii de orice natura, pentru ca Mercur retrograd nu suporta minciuna. Este o perioada a curatirii, cand ranile vechi se afla in curs de vindecare si cand poti rezolva un puzzle ce inainte parea de inteles. Chiar daca aceste provocari pot parea intense, o abordare corecta si o perspectiva clara te vor ajuta sa depasesti aceste incercari.

Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Inginerul silvic Sorin Ștefan Decă, numit secretar general adjunct în Ministerul Educației, timp de 6 luni Kaufland România a plantat o pădure egală cu numărul de angajați la Scorțeni, județul Prahova

Foto homepage: Shutterstock.com; Planete


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri