12:04, 8 Aprilie 2014 publicat în Horoscop

Care este viziunea zodiilor asupra sufletelor pereche si ce cred acestea despre persoana menita sa le completeze viata, inima si dragostea? Descopera prin intermediul citatelor! Fiecare zodie dispune de un citat reprezentativ care ii dezvaluie perceptia asupra sufletului pereche:

Balanta - “Dumnezeu ne-a dat doua brate, doua picioare, doua urechi, dar de ce ne-a dat doar o inima? Pentru ca cealalta inima a fost data sufletului tau pereche si este misiunea ta sa o gasesti.” (Brandon Hofe)

Scorpion - Sufletul pereche este, daca ar fi sa-l definim, persoana in preajma careia poti sa fii cu adevarat tu insuti si, cand te uiti in ochii ei, sa te simti «acasa», sa te simti in siguranta. (Arielle Ford)

Citeste si:
SATURN RETROGRAD 23 mai -11 octombrie 2021 – mai retrograd decât a...
SATURN RETROGRAD 23 mai -11...


Sagetator
- “Ceea ce gasim intr-un suflet pereche nu este ceva salbatic ce trebuie imblanzit, ci ceva salbatic alaturi de care sa alergi”. (Robert Brault)

Capricorn – “Intalnesti pe cineva si esti convins ca v-ati iubit intr-o viata anterioara. Dupa doua saptamani cu acea persoana, intelegi de ce nu ati pastrat legatura in ultimii doua mii de ani.” (Al Cleathen)

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Varsator - “O relatie de dragoste este una in care cel iubit este liber sa fie el insusi – sa rada cu mine, insa niciodata de mine; sa planga cu mine, insa niciodata din cauza mea; sa iubeasca viata, sa se iubeasca pe el insusi, sa iubeasca a fi iubit. O astfel de relatie se bazeaza pe libertate si nu se poate dezvolta niciodata intr-o inima geloasa.” (Leo Buscaglia)

Pesti - “Probabil ca un suflet pereche adevarat e cea mai importanta persoana pe care ti-a fost dat sa o intalnesti in viata pentru ca-ti darama toate prejudecatile si te obliga sa te trezesti.” (Elizabeth Gilbert)


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri