Care este viziunea zodiilor asupra sufletelor pereche si ce cred acestea despre persoana menita sa le completeze viata, inima si dragostea? Descopera prin intermediul citatelor! Fiecare zodie dispune de un citat reprezentativ care ii dezvaluie perceptia asupra sufletului pereche:

Berbec - “Sufletul pereche este cineva care iti impartaseste cele mai adanci doruri, cineva cu care te misti in aceeasi directie. Cand suntem doua baloane si directia noastra este in sus, exista o mare probabilitate sa fi gasit persoana potrivita. Sufletul nostru pereche este cel care face ca viata sa prinda viata.” (Richard Bach)

Taur - “Sufletul pereche nu este o persoana care vine in viata ta si te iubeste asa cum vrei tu sa fii iubit, ci o persoana care te iubeste asa cum ai nevoie sa fii iubit. (Terra Wolfe)

Citeste si:
SATURN RETROGRAD 23 mai -11 octombrie 2021 – mai retrograd decât a...
SATURN RETROGRAD 23 mai -11...

Gemeni - “Pentru noi doi, acasa nu este un loc. Este o persoana. Si suntem in sfarsit acasa.” (Stephanie Perkins)

Foto: Inima, Suflet via Shutterstock

Citeste si:
Oamenii din viețile noastre îndeplinesc 5 roluri...
Oamenii din viețile noastre...

Rac - “Un suflet pereche este… acea persoana a carei modalitate de a privi viata nu este in mod necesar aceeasi cu a ta, insa o completeaza pe a ta… nu exista neaparat un compromis, exista o completare” (Paul Robear)

Leu - “Un suflet-pereche este cineva care are incuietori care se potrivesc cheilor tale si chei care se potrivesc incuietorilor tale. Cand ne simtim destul de in siguranta pentru a deschide aceste incuietori, eurile noastre reale ies la iveala si putem fi in totalitate si sinceritate cine suntem cu adevarat, putem fi iubiti pentru cine suntem si nu pentru cine pretindem ca suntem. Fiecare dezvaluie partea cea mai buna a celuilalt. Si indiferent de ceea ce ar merge rau in jurul nostru, cu acea singura persoana suntem in siguranta in paradisul nostru”. (Richard Bach)

Fecioara - “Dar cum voi sti cine este sufletul meu pereche ? “ “Prin infruntarea riscurilor, prin riscarea esecului, dezamagirilor, prin a nu-ti inceta vreodata cautarea Dragostei. Atata timp cat cauti , triumful te asteapta la final.” (Paulo Coehlo – “Brida”)

Foto homepage: Inima, Suflete pereche via Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri