Descopera care este destinul tau in dragoste, dar si chintesenta vietii tale emotionale in functie de ziua in care te-ai nascut. Un calendar special, de iarna, ce ii vizeaza pe cei nascuti in una din zilele lunii Decembrie. Daca esti nascuta in luna Decembrie (sau daca o persoana draga tie este nascuta in aceasta luna), te invitam sa verifici calendarul nostru pentru a vedea ce ti-a rezervat viata in materie de dragoste:

14 decembrie – Trebuie sa faci multe compromisuri pentru a-ti duce relatia in directia in care doresti. Sacrificiile te obosesc, iar uneori ai impresia ca este mai mult decat poti duce. La maturitate, toate iti vin in mod firesc, mai ales recompensele.

15 decembrie – Esti capricioasa in dragoste si vei intalni multi oameni capriciosi. Deschide bine ochii si opreste-te asupra oamenilor de calitate, cu potential de a te face fericita.

16 decembrie – O experienta emotionala care te va marca, insa din care vei invata multe si vei evolua spiritual. Ii urmeaza o experienta pozitiva.

17 decembrie – Destinul in iubire ti-l incepi in tara aceasta, insa il continui in alta. Adaptarea o vei face cu dificultatea, insa vei reusi.

18 decembrie – Chiar daca iubesti o persoana, cand intervin diferente prea mari care nu iti permit sa evoluezi, este mai bine sa renunti si sa mergi mai departe. Hobby-urile tale te vor aduce aproape de sufletul pereche.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Bacalaureat 2023. Perioada de înscriere la examen, prelungită cu cinci zile Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

19 decembrie – Ai noroc in dragoste si in bani fara sa faci cel mai mic efort. Casnicia iti aduce dragoste, dar si confort si siguranta materiala.

20 decembrie – Esti atrasa de relatiile cu sexul opus si iti place sa experimentezi. Vei fi fericita in casnicie, insa vei schimba partenerul de casatorie la un moment dat.

21 decembrie – O dragoste la care aproape ca ai renuntat si nu te-ai fi asteptat sa mai functioneze va fi salvata in cele din urma. Vei simti implinirea prin prisma ei.

22 decembrie - Pierzi pe o parte, castigi pe alta. Lipsurile materiale vor fi suplini prin bogatie sufleteasca si prin dragoste.

23 decembrie – Exagerari, critica, drama, nefericire. Retrage-te la timp din jocul neiubirii atunci cand risti sa arzi cu totul. Accepta ajutorul unei persoane care te iubeste cu adevarat.

24 decembrie - Simti ca familia te trage uneori inapoi si nu te lasa sa iti atingi menirea in viata. Lupta mai mult pentru ceea ce iti doresti cu adevarat.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri