Descopera care este destinul tau in dragoste, dar si chintesenta vietii tale emotionale in functie de ziua in care te-ai nascut. Un calendar special, de iarna, ce ii vizeaza pe cei nascuti in una din zilele lunii Decembrie. Daca esti nascuta in luna Decembrie (sau daca o persoana draga tie este nascuta in aceasta luna), te invitam sa verifici calendarul nostru pentru a vedea ce ti-a rezervat viata in materie de dragoste:

25 decembrie - Viata te binecuvanteaza din plin cu dragoste si armonie, chiar si in perioadele de batranete. Poate fiindca te-ai nascut intr-o zi sfanta… Daruiestele la randul tau.

26 decembrie – Chiar daca investesti mult efort si sacrificii, reusesti sa te realizezi pe plan financiar. Succesul financiar vine ca o urmare a implinirii pe care o simti pe plan afectiv.

27 decembrie - Tot raul spre bine in viata ta... Un eveniment nefericit din viata familiei tale te pune fata in fata cu persoana iubita. Veti fi de nedespartit.

28 decembrie – Dragostea vine cand te astepti mai putin sau… cand nu mai speri deloc. Renunta sa te mai atasezi de ideea de dragoste in sine si dragostea te va lua prin surprindere.

29 decembrie – O casnicie favorabila te va ajuta sa te propulsezi din toate punctele de vedere. Fii generoasa la randul tau si daruieste emotional.

30 decembrie – Iti doresti aventura si pasiune si vei avea parte de ele. Dar mare atentie, perioada de batranete s-ar putea sa te prinda pe un picior gresit.

31 decembrie – Tinereti tulburi, batraneti linistite. Eforturile si lipsurile din perioada de maturitate sunt recompensate de perioadele bogate ale batranetii, petrecute in compania persoanei iubite.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri