28 Octombrie 2013 publicat în Horoscop 119 share-uri

Descopera care este semnul zodiacal care iti reprezinta inima, care este numele adevarat al inimii tale si ce spune acest lucru despre tine!

Daca te-ai nascut in intervalul Iulie - Septembrie – Numele inimii tale este URA

Ura este un nume hindus al carui inteles este acela de “inima”, rezonand intens cu personalitatea celor nascuti in intervalul iulie – septembrie.

Inima ta este o inima puternica, care nu se lasa injunghiata cu una, cu doua. Are teluri, visuri, idealuri pentru care bate si pentru care este dispusa sa mearga pana in panzele albe. Inima ta nu se zbate pentru obiective intangibile, ci pentru cele palpabile, concrete.  

Dai dovada de multe ori de forta, insa numai tu stii cu ce pret te ridici de fiecare data cand te simti invinsa. Ai tendinta de a-i domina pe cei din jur si de a le subjuga nu doar inimile, ci si vointele si personalitatile. Esti ambitioasa si iti sustii punctul de vedere orice ar fi. Nu iti doresti neaparat dragoste si pasiune in viata ta, cat stabilitate si confort emotional si material.

 

Daca te-ai nascut in intervalul Octombrie – Decembrie - Numele inimii tale este OCELYN

Ocelyn este un nume feminin de origine latina insemnand “cu inima usoara” si care se potriveste la nivel vibrational celor nascuti in intervalul octombrie-decembrie. Inima ta este toata numai muzica, numai poezie, numai arta, numai viata, numai veselie. Ai o fire copilaroasa si te bucuri de ceea ce se intampla in jurul tau cu o inima zglobie de copil. Reusesti sa ajungi cu usurinta la inimile celor din jur si sa ramai acolo drept o persoana speciala. Ai un dar aparte de a empatiza cu ceilalti si de a le intelege grijile, emotiile, tulburarile. Esti diplomata si un bun sfatuitor. Ai o permanenta stare de buna dispozitie pe care reusesti sa o transmiti si celor din jur, conectandu-te astfel la vibratiile pozitive ale inimii lor.

Foto int: Cadou inima via Shutterstock

Foto homepage: Gloria Williams /Pixabay


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri