Te grabesti sa ajungi la birou si iti doresti sa masori anticipat pulsul zilei pentru a-i face fata cu brio? Acest horoscop rapid, pe care il poti parcurge cu usurinta in maxim 10 minute, iti va face o idee clara asupra ritmului zilei si a adaptarii tale la vibratia ei:

Leu

Este inutil atata consum energetic cand viata inseamna tocmai echilibru energetic. Degajarea este cuvantul care poate face minuni pentru tine astazi. De data aceasta fa o exceptie si lasa pentru maine ceea ce aveai de gand sa faci astazi. Astazi proiectezi, maine actionezi.

Foto Simboluri Zodiac_Shutterstock

Fecioara

In egala masura, munca poate aduce implinire si energie pozitiva ca si iubirea. Astazi este insa izvorul de la care iti incarci bateriile si primesti satisfactie. Munca iti aduce optimism si te protejeaza impotriva tendintei de a cadea in tristete.

Balanta

O zi dedicata familiei nu este niciodata o zi irosita si micile bucurii pe care le aduce convietuirea alaturi de cei dragi sunt de nepretuit. Renunta la perfectionismul tau si incearca sa eviti, mai ales astazi, orice critica destructiva. O cana sparta se inlocuieste, dar uneori un cuvant rau nu poate fi inlocuit nici de 100 de cuvinte bune.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Scorpion

O zi incununata de succes te asteapta astazi, iar reusita poate fi intrezarita in tot ceea ce faci. Armonizeaza-ti gandurile la ceea ce ti se intampla si incearca sa treci cu vederea micile rautati ale celorlalti. Nu lua nimic la modul personal.

Garbo iti recomanda si Horoscopul Saptamanal al Dragostei


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri