Te grabesti sa ajungi la birou si iti doresti sa masori anticipat pulsul zilei pentru a-i face fata cu brio? Acest horoscop rapid, pe care il poti parcurge cu usurinta in maxim 10 minute, iti va face o idee clara asupra ritmului zilei si a adaptarii tale la vibratia ei:

Sagetator

Curajul vine la pachet cu asumarea anumitor riscuri. Indrazneste sa speri, sa ceri si sa iei atitudinea. Implicarea este cea care te conduce pe drumul potrivit, nu pasivitatea sau resemnarea. Niciodata sa nu te multumesti cu mai putin decat ceea ce sufletul tau stie ca merita.

Capricorn

Vesti bune si lucruri frumoase se intampla prin intermediul prietenilor. Este o zi care te indeamna sa vibrezi alaturi de cei care te cunosc cel mai bine si iti inteleg preocuparile si nelinistile. Socializarea poate aduce in viitorul apropiat schimbari benefice in viata ta.

Varsator

Nu lasa pe nimeni si nimic sa te afecteze si stai deoparte de tot ceea ce nu iti face bine. Inconjoara-te de oameni si lucruri pozitive si nu mai raspunde provocarilor agresive din jurul tau. Ziua de astazi promite liniste, limpezirea situatiilor si clarificarea confuziilor.

Pesti

Nimeni nu poate avea grija de tine mai bine decat o faci tu insati. Ingrijeste-te cum trebuie si arata-i respectul cuvenit trupului tau. Sanatatea este punctul tau slab astazi, iar norocul punctul tau forte. Nechibzuinta este de evitat astazi.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri