Marea majoritate a informatiilor despre zodii se refera cu precadere la atuurile astrologice ale fiecarui semn si mai putin la defectele zodiilor. Va invit sa exploram impreuna fascinantul zodiac al defectelor astrale, invatand cum sa lucram mai bine cu noi insine si sa intelegem cu adevarat fiecare dintre semnele zodiacale.

Horoscopul defectelor pentru zodia Leu

Nativul din zodia Leu este excelent dotat pentru pozitii de conducere, insa poate deveni rapid extrem de autoritar si orgolios. In plus, fiind o zodie temperamentala, se manifesta adesea puternic si chiar violent in fata provocarilor.

Horoscopul defectelor pentru zodia Fecioara

Foto@Depositphotos.com

Nativul din zodia Fecioara este excelent dotat pentru munca de detaliu, insa are adesea tendinta de a pierde din vedere imaginea globala. In plus, concentrarea excesiva pe amanunte il poate face sa devina rece cu cei din jur, intransigent si vesnic ingrijorat.

Horoscopul defectelor pentru zodia Balanta

Cautand mereu sa atinga echilibrul, Balanta este adesea nehotarata si prea aplecata catre compromisuri. Poate avea tendinta de a se baza mereu pe ceilalti pentru a se pune in miscare, iar zelul sau oratoric este....interminabil.

Horoscopul defectelor pentru zodia Scorpion

Pasional in tot ceea ce face, Scorpionul poate da dovada de tendinte distructive si auto-distructive. In nevoia sa de a controla totul in jur, nativul Scorpion cade adesea prada posesivitatii si se manifesta cu impetuozitate in fata provocarilor. In plus, ca toate celelalte zodii fixe din horoscop, Scorpionul se poate dovedi extrem de atasat de ideile si opiniile sale.

Foto@Depositphotos.com

Horoscopul defectelor pentru zodia Sagetator

Sociabil si jovial, Sagetatorul are tendinta de a fi brutal de sincer uneori, ignorand sensibilitatea persoanelor din jur in numele deschiderii si echitatii. In plus, indragostit cum este de filozofie si de latura estetica a lucrurilor, Sagetatorul poate neglija cu usurinta aspectele practice si uneori adevarata esenta a lucrurilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri