Marea majoritate a informatiilor despre zodii se refera cu precadere la atuurile astrologice ale fiecarui semn si mai putin la defectele zodiilor. Va invit sa exploram impreuna fascinantul zodiac al defectelor astrale, invatand cum sa lucram mai bine cu noi insine si sa intelegem cu adevarat fiecare dintre semnele zodiacale.

Horoscopul defectelor pentru zodia Berbec

Plin de curaj si entuziasm, Berbecul are capacitatea de a initia numeroase proiecte de-a lungul timpului. In schimb, adesea isi pierde interesul la jumatatea drumului si nu are capacitatea de a duce la bun sfarsit ceea ce a inceput.

Pe de alta parte, Berbecul vrea mereu sa ii convinga pe cei din jur ca are dreptate, chiar si atunci cand nu este asa.

Horoscopul defectelor pentru zodiaTaur

Foto@Depositphotos.com

Desi are capacitatea de a finaliza cu brio orice tip de sarcina, Taurul este o zodie care se mobilizeaza greu inainte de a incepe orice. Are nevoie sa lucreze in ritmul lui si nu accepta niciun fel de interferenta din exterior. In plus, atunci cand si-a pus in minte ceva, Taurul se poate dovedi cea mai incapatanata zodie din intreg horoscopul.

Horoscopul defectelor pentru zodia Gemeni

Nativul din Gemeni se dovedeste adesea o persoana pe care nu te poti baza, fiind prea schimbator in atitudini si prea indragostit de libertate. In plus, aceasta zodie mentala poate avea tendinta de a-i manipula pe ceilalti prin intermediul cuvintelor, nefiind dispusa decat rareori sa-si arate adevaratele sentimente.

Foto@Shutterstock.com

Horoscopul defectelor pentru zodia Rac

Nativul din zodia Rac da dovada de o mare sensibilitate care, prost directionata, il poate face adesea sa fie susceptibil si defensiv. In plus, pentru a-si asigura confortul emotional de care simte ca are atata nevoie, Racul nu ezita sa-i santajeze sentimental pe cei din jurul sau.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri