Horoscopul vietii intime: Cum te influenteaza Soarele, Marte si Venus in dormitor!

Pozitia Soarelui in momentul nasterii tale, arata si zodia ta. Pozitia lui Marte in harta ta astrala vorbeste despre energia ta sexuala, iar Venus in harta ta astrala iti arata ce calitati cauti in partenerul tau.

Din punctul de vedere al atractivitatii si al sexualitatii, cu ce tip de oameni ne potrivim? Compara tipul de energie sexuala care iti influenteaza viata, cu cea a partenerului tau si vezi daca va potriviti si din punct de vedere sexual.

Cea mai importanta planeta in ceea ce priveste conexiunea ta intima cu partenerii de-a lungul vietii, este data de pozitia planetei Marte. Aceasta influenteaza energia noastra fizica, actiunea, intuitia si sex-appealul. Marte este planeta care guverneaza relatiile intime, sexuale. Te influenteaza din punct de vedere sexual.

Asadar, daca vrei sa stii mai multe despre personalitatea ta sexuala, poti sa consulti o harta astrologica si sa vezi in ce zodie il gasesti pe Marte. Astfel zodia ta de baza, si zodia in care gasesti planeta Marte, te vor descrie cel mai bine din acest punct de vedere, dar si pozitia lui Venus are un cuvant de spus.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Foto - Shutterstock.com - femeie frumoasa, mister

Asadar, daca in ceea ce te priveste pe tine si pe partenerul tau, zodiile voastre de baza sunt compatibile, dar totusi zodiile in care se afla planeta Marte nu sunt, relatia s-ar putea sa nu mearga atat de bine din punct de vedere sexual. Cine stie, astrele iti pot da un raspuns.

Venus, planeta dragostei, va va spune foarte multe despre compatibilitatea dintre doua persoane. Venus nu iti spune despre viata ta intima, dar iti vorbeste despre tipul de calitati pe care le cauti intr-un partener.

  • Poti afla in ce zodii se afla Marte si Venus in harta voastra astrala, completand cateva date pe site-ul CafeAstrology.

Este insa important sa stiti ora nasterii voastre. Daca nu cunoasteti acest aspect si nu puteti afla pozitia lui Marte in desenul vostru astral personal, atunci este posibil sa va regasiti si in descrierea zodiei de baza.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Iata care sunt caracteristicile vietii intime pentru fiecare zodie in parte:

Berbec

El este un initiator si va vrea sa se simta implinit din punct de vedere sexual, in acelasi timp sa fie el insusi un agent al implinirii. Soarele sau Marte in Berbec semnifica o energie sexuala debordanta si este caracteristica persoanelor cu acest aranjament in harta natala.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri