24 Mai 2013 publicat în Horoscop 7794 share-uri

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Pentru vechii egipteni, sufletul era esenta vietii si a nemuririi, cheia catre viata prezenta si catre viata viitoare. In cultura egipteana antica, se credea ca sufletul uman este alcatuit din 5 parti: Ren, Ba, Ka, Sheut si Ib.

Ziua nasterii iti poate dezvalui franturi din suflet si din destin. Descopera in functie de ea, carei zodii a sufletului ii apartii si ce spune acest lucru despre sufletul, viata si destinul tau! Citeste acest horoscop fascinant, un horoscop cum poate nu ai mai citit de mult, bazat pe conceptiile vechiilor egipteni asupra sufletului.

Horoscopul Sufletului: Sufletul tau in ce zodie este?

Nascut in zilele de 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 – Zodia sufletului tau este REN (Nume)

Un om traieste atata timp cat numele ii este pronuntat, citit, rostit, vorbit, credeau vechii egipteni... Ren (numele) era considerat de vechii egipteni drept o parte inerenta sufletului, fara de care fiinta umana nu ar putea exista. Prin urmare, Ren era acordat fiecarei persoane in parte chiar de la nastere, inca din momentul in care a pasit in lumea aceasta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Cei guvernati de Ren si in a caror componenta sufleteasca predomina Ren sunt persoane al caror destin sta sub semnul talentului, al curgerii si al implinii, al viziunii si al reformarii. Au un suflet cald, generos. Numele lor a fost nascut pentru a fi dat mai departe… Au povesti de viata interesante, iar existenta lor ii va marca intr-un fel sau altul pe ceilalti si va servi drept model, sursa de inspiratie sau de curaj de a fi altfel. Acesti nativi au un dar aparte al zeilor, acela de a se ridica deasupra. Printr-o idee geniala, printr-o viziune, printr-o alegere, printr-un stil de viata… Sunt insa introvertiti, sensibili si vulnerabili din punct de vedere emotional. Au schimbari bruste de dispozitie si uneori se simt nefericiti din cauza incapacitatii de a se adapta in comunitatea de care apartin. Criticile ii destabilizeaza puternic. Fara ei lumea ar fi o lume mai putin avansata.

MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Foto: interior: Female figure by Shutterstock

Foto homepage: Pharaoh Queen by Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri