27 Mai 2013 publicat în Horoscop 681 share-uri

Soaptele, mangaierile si atractia sexuala sub toate formele ei reprezinta o componenta importanta din fiziologia dragostei. Intelegerea psihologiei erotice a unui anumit barbat din horoscop ne poate ajuta sa devenim irezistibile in ochii lui si sa atingem implinirea perfecta in doi.

Compatibilitatea sexuala ideala intre zodii tine nu numai de inclinatia astrala, ci si de invatarea anumitor <reguli> ale jocului. Astfel, ceea ce este considerat extrem de atragator pentru un anumit barbat al zodiacului poate sa fie cu adevarat nesemnificativ pentru un altul. Descopera secretele erotismului in functie de zodii din urmatorul mini-ghid al atractiei sexuale si afla cum il poti cuceri definitiv pe alesul inimii tale.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Berbec

Pentru barbatul din zodia Berbec, spontaneitatea si dinamismul sunt de prima importanta. De aceea, daca vrei sa-l cuceresti definitiv pe nativul acestui semn, trebuie sa-l suprinzi mereu si sa fii extrem de directa in gesturi si in exprimarea dorintelor tale.

Aceasta zodie de foc adora aventura si competitia! Asa ca provoaca-l cat de des posibil pe barbatul Berbec la intreceri de tipul <castigatorul ia totul> si cu siguranta va fi mai mult decat incantat sa faca parte din viata ta.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Taur

Zodia Taur se afla sub protectia zeitei iubirii, Venus. De aceea, barbatul din Taur se dovedeste un iubit metodic si extrem de priceput in arta dragostei. El are nevoie de stabilitate si de incredere totala in femeia de langa el, insa odata aceste lucruri gasite, barbatul Taur se remarca prin devotamentul exemplar fata de fiinta iubita. In plus, fiind vorba de un semn de Pamant, Taurul are o fire senzuala, atrasa de placerile tactile si gustative. Astfel, un preludiu lung asezonat cu mangaieri si imbratisari, un masaj cu ulei aromat si cateva delicii gustative cum ar fi capsunile sau bomboanele de ciocolata il vor cuceri definitiv pe acest senzualist al horoscopului.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Gemeni

Jocurile de cuvinte si discutiile stimulatoare sunt ingredientele magice necesare pentru a-l cuceri definitiv si iremediabil pe nativul din zodia Gemeni. Barbatul nascut in aceasta zodie de aer are nevoie sa-si impartaseasca umorul si cunostintele, inclusiv in sfera erotica. Pentru el, creativitatea in gandire si actiune, dublata de comunicare verbala reprezinta secretul implinirii pe toate planurile.

Ghid de compatibilitate sexuala pentru nativul din Rac

Nativul din zodia Rac este unul dintre cei mai tandri si iubitori barbati ai zodiacului. Insa aceasta latura a lui nu va fi dezvaluita decat atunci cand barbatul Rac se va simti complet in siguranta din punct de vedere emotional alaturi de iubita sa. De aceea, daca vrei sa-l cuceresti iremediabil pe barbatul acestei zodii sensibile, acorda-i tot timpul necesar pentru a se deschide, declara-ti iubirea cat de des posibil (inclusiv prin biletele de dragoste) si rasfata-l cu cadouri romantice si gesturi pline de afectiune.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri