21 Mai 2013 publicat în Horoscop 2463 share-uri

Te-ai gandit vreodata ca fidelitatea tine nu numai de gene ori de educatia primita in viata, ci si de predispozitia astrala? Este adevarat ca totii barbatii sunt fideli cel putin la un moment dat in viata lor, insa nu tuturor semnelor din horoscop le vine atat de usor sa se si sa tina acelasi drum in iubire. Din fericire pentru noi, in cazul reprezentantilor anumitor zodii, loialitatea in dragoste face parte predominanta din mostenirea lor astrala.

Barbatul Capricorn in dragoste

Desi este cunoscut drept unul dintre cele mai ambitioase semne ale zodiacului, Capricornul este inzestrat de asemenea cu o mare putere de daruire in dragoste. Barbatul Capricorn (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Capricorn) se implica, ce-i drept, mai greu intr-o relatie de iubire. Insa odata ce ii este castigat interesul, acest barbat se remarca prin statornicie, intelegere, ajutorul neconditionat oferit si un foarte original simt al umorului. In plus, pe cat de precaut este in a se deschide inainte de a-si cunoaste cu adevarat partenera, pe atat de senzual si de generos se dovedeste dupa.

Barbatul Rac in dragoste

Zodia Rac este asociata in mod esential cu familia, caminul si cu lumea emotiilor. De aceea, barbatul nascut in aceasta zodie (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Rac) se remarca prin atractia puternica catre viata de familie si catre valorile solide, conservatoare. El este romantic, tandru si mereu atent la nevoile emotionale ale partenerei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

In schimb, barbatul Rac are nevoie ca iubita lui sa ii ofere la randul ei mult confort afectiv, pentru a se putea deschide pe deplin in iubire. In plus, Racul este adesea suspicios si neincrezator in fortele sale. Asa ca partenera care reuseste sa ii ofere mereu securitatea emotionala de care are nevoie va ramane pe termen lung (daca nu pentru totdeauna) in viata barbatului Rac.


Barbatul Fecioara in dragoste

Discret, serios si uneori afisand un aer rece, barbatul Fecioara (sau cel care are Ascendentul, Luna, Marte ori Venus in zodia Fecioara) este cu siguranta un iubit extrem de loial si de atent la nevoile partenerei sale. Pentru a cuceri inima acestui barbat, o femeie trebuie sa fie rabdatoare, delicata, inteligenta si extrem de ingrijita. Barbatul din Fecioara este foarte pretentios atat cu sine insusi, cat si cu ceilalti, preferand mai degraba sa fie singur decat in compania unei/unor persoane care nu se ridica la standardele sale.

Fecioara este, in esenta ei, o zodie extrem de muncitoare. De aceea, barbatul nascut sub acest semn isi manifesta iubirea si dedicarea mai degraba prin gesturi practice si <servicii> facute pentru persoana iubita, decat prin cadouri romantice si cuvinte dragastoase. In schimb, odata castigata inima acestui barbat, partenera lui se va simti mereu cea mai dorita si adorata femeie din intreaga lume.

Andreea Peticaru

Foto@Shutterstock.com

Foto homepage si interior@Shutterstock.com

Iti recomandam sa citesti si:

Topul astro-burlaciei: Top 3 barbati care fug de casatorie ca dracu' de tamaie

Luna in zodii: fascinantul teritoriu al Emotiei si Instinctului

Horoscopul primaverii 2013: Destinul tau in Dragoste in urmatoarele 3 luni

Horoscopul norocului in MAI 2013: Ce-ti rezerva astrele in luna lui Florar

Psiho-astrologie masculina: Venus, planeta care ne dezvaluie ce isi doresc barbatii de la femei!

Astro-Compatibilitate: Care este tipul de barbat care te fascineaza emotional si erotic?


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri