15 Aprilie 2013 publicat în Horoscop 66 share-uri

Unii aleg calea burlaciei declarate, altii au relatii serioase, dar cu angajament neserios (sau deloc), iar altii prefera sa zboare din floare in floare pana la adanci batraneti, jurand ca intr-o zi vor face pasul. Iata care sunt cele 3 zodii de barbati care refuza angajamentul iubirii in forma sa oficiala.

Unii aleg calea burlaciei declarate, altii au relatii serioase, dar cu angajament neserios (sau fara, deloc), iar altii prefera sa zboare din floare in floare pana la adanci batraneti, jurand ca intr-o zi vor face pasul. Unele zodii masculine, mai mult decat altele, sunt susceptibile de a se tine deoparte de casatorie sau angajament. Iata un top 3 zodiilor de barbati care refuza angajamentul iubirii intr-o forma oficiala, cea a casatoriei.

Top 3 zodii de barbati care se tem de casatorie

Barbatul Gemeni

Aceasta zodie este poate una dintre cele mai libertine zodii ale horoscopului. Barbatul Gemeni este un seducator din nastere, un expert in arta frumosului si a iubirii, insa nu si in cea a seriozitatii si a angajamentului responsabil. Are darul vorbirii si al replicilor, este sarmant si stie sa se faca placut de sexul frumos. Isi doreste sa fie admirat si iubit de cat mai mult femei pentru a-si dovedi siesi propriile abilitati de Casanova.

De ce se teme de casatorie barbatul Gemeni? Fiindca se teme sa nu isi piarda libertatea pe care pune atat de mare pret si care ii aduce atat de multa adrenalina. Se teme de responsabilitati. Se sperie de gandul de a se dedica pentru totdeauna unei singure femei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Alimentația și somnul sunt aspectele cu cel mai mare impact asupra calității vieții românilor, conform celui mai recent studiu CIPRA Celebrul tenorul italian, Alessandro Safina revine pe scena Salii Palatului din Bucuresti cu un concert memorabil!

Gandul casatoriei este pentru barbatul Gemeni un act ingraditor, care ii limiteaza independenta si dorintele. Chiar daca face promisiuni de fidelitate, cade prada repede ispitelor. Vrea sa experimenteze viata cat mai mult si intr-un mod cat mai divers, alaturi de cat mai multe persoane, prin intermediul mai multor iubiri. Este libertin si din punct de vedere sexual si iti doreste experiente cat mai interesante. Nu isi doreste casatoria pentru simplul motiv ca tine foarte mult la libertatea lui sexuala.

Foto: Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri