28 Martie 2013 publicat în Horoscop 10 share-uri

Planeta Venus din astrograma reprezinta felul in care relationam cu ceilalti, modul in care apreciem frumusetea si valorile estetice, precum si idealurile noastre pe plan social si in dragoste. In harta unui barbat, pozitia lui Venus in zodii indica de asemenea care este viziunea acestuia asupra feminitatii si a atributelor ei ideale.
De asemenea, barbatul cu Venus in Gemeni apreciaza o femeie care stie sa ii respecte spatiul personal si care ii ofera libertatea de a-si schimba planurile de moment, pentru a se implica in activitatile considerate cele mai interesante in acea clipa. In plus, daca partenera are aceeasi placere de a iesi in lume si de a socializa, deja si-a asigurat un loc de baza in inima barbatului cu Venus in Gemeni.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Rac

Barbatul cu Venus in Rac este extrem de sensibil, iubitor, atasat de casa si de mediul sau familial. De aceea, va aprecia o partenera care stie sa-i indeplineasca nevoile emotionale profunde, in ciuda faptului ca el nu este foarte deschis in exprimarea sentimentelor sale. Nevoile sale de baza sunt insa intotdeauna gasirea sprijinului afectiv si a securitatii in iubire.

Partenera ideala pentru el este atenta, romantica, atrasa de valorile familiale si de a ideea de a petrece multe momente linistite in confortul caminului. De asemenea, ea va sti cum sa-l rasfete, sa-l incurajeze si sa-l scoata cu bine la liman din momentele sale de pesimism sau de neincredere.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Leu

Barbatul cu Venus in Leu este cald, generos si exuberant, dorind sa fie admirat pentru calitatile sale deosebite. Partenera ideala in viziunea lui este cea care stie sa il <puna pe un piedestal>, aratandu-i constant cat de special este in viata ei.

De asemenea, ea trebuie sa-i impartaseasca entuziasmul in fata evenimentelor vietii si sa tina pasul cu manifestarile sale demonstrative. Insa barbatul cu Venus in Leu o va face pe cea care reuseste sa se incadreze in acest ideal feminin sa se simta, la randul ei, cea mai speciala femeie din lume.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri