28 Martie 2013 publicat în Horoscop 10 share-uri

Planeta Venus din astrograma reprezinta felul in care relationam cu ceilalti, modul in care apreciem frumusetea si valorile estetice, precum si idealurile noastre pe plan social si in dragoste. In harta unui barbat, pozitia lui Venus in zodii indica de asemenea care este viziunea acestuia asupra feminitatii si a atributelor ei ideale.

Astfel, in momentul in care aflam unde este situata planeta Venus in astrograma iubitului sau partenerului nostru de viata, putem intelegem mai bine mecanismele atractiei dintre noi. Si in acelasi timp, avem acces la dorintele si fanteziile sale ascunse.

Descopera mai jos care sunt secretele atractiei in cuplu si compatibilitatea voastra ideala.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Berbec

Barbatul cu Venus in Berbec este atras de ideea de cucerire intr-o relatie si pune mare pret pe atractia fizica existenta in cuplu. Pentru el, partenera ideala este senzuala, directa in vorbe si in gesturi, increzatoare in fortele ei si dispusa sa lupte pentru a-si apara punctul de vedere. Toate activitatile provocatoare, dinamice sau cu caracter sportiv sunt pe gustul acestui barbat, iar cea mai mare frica a lui este lipsa de entuziasm si de noutate in relatie.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Taur

Barbatul care are in astrograma planeta Venus in Taur pune mare pret pe notiunile de stabilitate si confort in relatie. Pentru el, partenera ideala este cea care ii ofera siguranta si care ii poate satisface nevoile <pamantesti>.

Astfel, pentru acest barbat dragostea intr-adevar trece prin stomac si poate fi mentinuta prin activarea tuturor simturilor sale (vaz, auz, miros, gust, pipait). Prin urmare, o tinuta aleasa cu mult bun-gust, o muzica romantica in surdina, un parfum imbietor si un preludiu savurat pe indelete sunt reteta ideala pentru a-l cuceri iremediabil pe barbatul cu Venus in Taur.

Idealul feminin pentru barbatul cu Venus in Gemeni

Pentru barbatul cu Venus in Gemeni, stimularea mentala este de prima importanta. El adora sa comunice, sa descopere lucruri noi si sa aiba interese diverse. De aceea, in viziunea lui, partenera ideala trebuie sa fie spontana, curioasa si plina de verva.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri