6 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 50 share-uri

Medicina astrologica este o stiinta fascinanta straveche care arata modul cum planetele sistemului solar infleuenteaza activitatea corpului uman. Se crede ca partile corpului sunt influentate de Soare, de Luna si de catre celelalte planete si ca semnele zodiacale definesc anumite predispozitii la boli sau o functionare mai buna a altor organe si functii ale organismului.

MARTE

Marte era in antichitate zeul razboiului iar influenta sa energetica este una ofensiva, agresiva. Cei guvernati de aceasta planeta au tendinta catre un temperament coleric si foarte energetic. Marte ne da foarte multa energie pentru planurile noastre si ne insufleteste, provocand progresul. In zodiac, Marte guverneaza ZODIA BERBEC.

In medicina astrologica, Berbecul = capul, fata, careierul, ochii

Marte influenteaza celule rosii din corpul nostru si in aclesi timp modul cum se produce procesul natural de oxidare din corp. Marte regleaza de asemenea functiile organelor sexuale, in sens simbolic, „focul pasiunii.”

JUPITER

Jupiter este o planeta care simbolizeaza norocul si optimismul. Jupiter influenteaza expansiunea si dezvoltarea. Jupiter guverneaza semnul SAGETATOR.

In medicina astrologica, Sagetator = soldurile, ficatul, nervul sciatic
 

Jupiter guverneaza cresterea fizica acorpului. Jupiter ajuta de asemenea la eliminarea toxinelor din corp. Jupiter guverneaza rinichii si ficatul.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri