6 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 50 share-uri

Medicina astrologica este o stiinta fascinanta straveche care arata modul cum planetele sistemului solar infleuenteaza activitatea corpului uman. Se crede ca partile corpului sunt influentate de Soare, de Luna si de catre celelalte planete si ca semnele zodiacale definesc anumite predispozitii la boli sau o functionare mai buna a altor organe si functii ale organismului.

SATURN

Saturn simbolizeaza constrangerile, restrictiile. De asemenea provocarile din vietile noastre. Saturn guverneaza semnul CAPRICORN.

In medicina astrologica, Capricorn = genunchii, articulatile, sistemul osos
 

Saturn este planeta controlului si a structurilor, influenteaza logica. Saturn guverneaza oasele noastre, sistemul osos; de asemenea dintii, unghiile si cartilajul.

URANUS

Uranus este planeta schimbarilor neasteptate. Este considerata stapana rebeliunii, a negarii normelor si a progresului. In zodiac, Uranus influenteaza zodia VARSATORULUI.

In medicina astrologica, Varsator = gleznele, gambele, sistemul circulator

Uranus guverneaza sistemul nervos si joaca un rol important si in influentarea functiilor respiratorii. Plamnii, bronhiile, diafragma, trahea, sunt influentate de Uranus.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri