6 Decembrie 2012 publicat în Horoscop 50 share-uri

Medicina astrologica este o stiinta fascinanta straveche care arata modul cum planetele sistemului solar infleuenteaza activitatea corpului uman. Se crede ca partile corpului sunt influentate de Soare, de Luna si de catre celelalte planete si ca semnele zodiacale definesc anumite predispozitii la boli sau o functionare mai buna a altor organe si functii ale organismului.

MERCUR

Mercur este planeta care stapaneste comunicarea. Daca horoscopul tau natal este dominat de mercur, atunci posezi importante calitati de negociator si de comunicator. Mercur retrograd, un fenomen care se petrece de trei ori intr-un an, influenteaza vietile noastre la nivelul comunicarii, al calatoriilor si al planurilor de afaceri. Mercur guverneaza ZODIA GEMENILOR si ZODIA FECIOAREI.

In medicina astrologica, Gemeni = bratele, plamanii, umerii, mainile, sistemul nervos, creierul

In medicina astrologica, Fecioara = sistemul digestiv, intestinele, splina, sistemul nervos

Mercur influenteaza functiile mentale, astfel el va influenta in mod egal emisferele creierului uman. Influenteaza claritatea intelectului, gandirea creativa. Mercur guverneaza sistemul nervos central si glanda tiroida De asemenea, Mercur influenteaza functiile automatice ale corpului, cum ar fi respiratia, clipitul, etc.

VENUS

Venus este planeta dragostei , a iubirii, a frumusetii si a creativitatii. Atunci cand Venus domina zodiacul unei persoane, putem sa fim siguri ca aceasta persoana este dotata cu un farmec aparte si cu atractivitate. De asemenea, persoanele nascute sub acest semn sunt dotate cu talente deosebite. Venus guverneaza de-o potriva ZODIA BALANTEI si ZODIA TAURULUI

In medicina astrologica, Balanta = rinichii, zona lombara, coapsele

In medicina astrologica, Taurul = gatul, glanda tiroida, vocea

Venus este raspunzator pentru organele senzoriale. Ea are legatura ca gustul, atingerea, limba, gura, saliva. De asemenea, Venus se afla in legatura cu pielea si regleaza insulina si continutul de zaharuri si carbohidrati din corp.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri