Iata care sunt zodiile masculine cel mai putin susceptibile de a face fericita o femeie in dormitor, zodiile de barbati care dezamagesc cel mai adesea la pat

Barbatul Varsator

Varsatorul are tendinta de a trai intr-o lume ireala in care totul mai degraba se primeste decat sa se daruiasca. In ceea ce priveste bioritmul sau sexual, energia sa este prost distribuita: sunt zile in care apetitul sau sexual este debordant si de nepotolit si zile in care recurge la abstinenta si apatie sexuala. In general insa, Varsatorului ii place sa experimenteze pe plan sexual. Gesturile si comportamentul sau sunt la extreme. Chiar si in intimitate, Varsatorul este fie extrem de copilaros, fie extrem de serios si dramatic. In plus, ideile sale de a te face fericita in dormitor sunt fie prea ‘cuminti’, fie prea non-conformiste.

Daca se intampla ca partenera sa sa nu fie pe aceeasi lungime de unda cu el, Varsatorul o poate parasi cu usurinta pe motiv ca nu are rabdare si nici disponibilitate. Barbatul Varsator este capricios si are pretentii mari in dormitor de la partenera sa. Implicarea sa nu este intotdeauna pe masura asteptarilor sale. Noutatea si spontaneitatea il incanta cel mai mult in dormitor. Desi stie cum sa le faca intrarea in sanctuarul sau sacru de iubit, are pretentia ca partenera sa sa fie inventiva si sa le aduca in dormitorul comun.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri