Iata care sunt zodiile masculine cel mai putin susceptibile de a face fericita o femeie in dormitor, zodiile de barbati care dezamagesc cel mai adesea la pat

Barbatul Rac

Desi are o sumedenie de calitati care fac cinste zodiei sale (precum capacitatea sa de a empatiza cu o femeie si de a fi intelegator fata de nevoile si dorintele sexuale ale acesteia), tot barbatului Rac i se pot reprosa anumite “puncte slabe” in dormitor. Unul din punctele sale slabe este lipsa de entuziasm si apatia sexuala. Chiar daca inauntrul sau se ascunde pasiune ardenta si isi venereaza partenera, de multe ori, barbatul Rac pare lipsit de exaltare si insufletire sexuala. Nu in putine randuri i se reproseaza Racului ca este prea lenes si lipsit de energie in dormitor. Un lucru este sigur insa: in dormitor, Racului ii place sa se lase dominat.

Racul face dragoste dupa un scenariu pus inainte la cale in mintea sa, in care stie tot ce trebuie sa faca si cum sa faca. Este prea atent la detalii si isi doreste ca totul sa se desfasoare conform unui scenariu perfect. De multe ori, in loc sa actioneze el, isi lasa partenera sa preia initiativa si sa-l ia prin surprindere. Desi promite afectiune, este uneori rece si distant, ceea ce nu de putine ori este interpretat de partenera sa drept semn ca nu este suficient de buna pentru el. Stangaci si timid de multe ori, barbatul Racul este cel care comite cele mai mari gafe in dormitor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Inscrie-te si la Horoscopul Saptamanal al Dragostei pentru a primi pe mail previziuni astrologice legate de destinul tau in dragoste.

Iti recomandam si articolul 'Top 3 cei mai buni amanti ai zodiacului'

Foto homepage si interior: Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri