Iata care sunt zodiile masculine cel mai putin susceptibile de a face fericita o femeie in dormitor, zodiile de barbati care dezamagesc cel mai adesea la pat

Intr-un articol anterior, am realizat un top al celor mai buni amanti ai horoscopului European din perspectiva astrologiei sexuale. La polul opus, va prezentam astazi un top 3 al celor mai prosti amanti din horoscopul european. Fara intentia de a jigni pe nimeni sau de a arunca vorbe in vant, iata zodiile masculine cel mai putin susceptibile de a face fericita o femeie in dormitor, zodiile de barbati care dezamagesc cel mai adesea la pat:

Top 3 zodii de barbati care dezamagesc la pat

Barbatul Leu

Desi se numara printre cei mai virili barbati ai horoscopului, barbatul Leu lasa mult de dorit la capitolele afectiune, rabdare, sensibilitate. Are totodata tendinta de a domina in dormitor si de a nu-si lasa partenera sa-si exprime sexualitatea la potentialul sau maxim. Ii place ca el sa fie cel care hotaraste locul, momentul, pozitia. Totodata, Leul nu se debaraseaza niciodata de rationalitatea sa, o ia cu el chiar si in dormitor. Generozitatea si daruirea de sine nu il caracterizeaza prea mult in intimitate si cu atat mai mult daca nu isi iubeste partenera.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Leul se iubeste pe sine si isi iubeste propriile senzatii. Gandindu-se mai mult la propria placere si la ceea ce-i face lui placere, in dormitor Leul este grabit, urmarind sa atinga cat mai repede propriul orgasm, uitand de cel al partenerei. Partidele sale sexuale sunt scurte si lipste de pasiunea si inflacararea sexuala pe care o aduc gesturile sau cuvintele tandre uneori Adeseori, partenera sa ii reproseaza lipsa de sensibilitate, faptul ca implicarea sa in actul sexual este doar fizica, nu si emotionala. Leul este genul de barbat care imediat ce actul sexual s-a terminat, se ridica si isi aprinde tigara. Dispozitia i se schimba insa rapid in dormitor si niciodata nu poti spune cu exactitate ca ai citit emotiile sau intentiile unui Leu.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri