Odata cu Echinoctiul de toamna, Soarele intra in semnul Balantei, iar energia universala a planetei se schimba. Afla ce marcheaza acest moment in astrologie si cum influenteaza el horoscopul general, viata zodiilor si cursul lucrurilor!

Maine, 22 septembrie, ora 17.49, are loc momentul astronomic al Echinoctiului de toamna, momentul in care Soarele traverseaza ecuatorul ceresc trecand din emisfera Nordica catre cea sudica. In timpul echinoctiului, ziua si noaptea au o durata egala in orice loc al planetei, si anume de 12 ore. Termenul in sine este relevant pentru acest lucru, echinoctiu provenind din latinescul æquinoctium (æquus + nox, noctis) ce inseamna “noapte egala”. Din punct de vedere astrologic, Echinoctiul de toamna prezinta o importanta deosebita. Vrei sa afli ce marcheaza acest moment in astrologie si cum influenteaza el horoscopul general, viata zodiilor si cursul lucrurilor? Te invitam sa citesti articolul de mai jos.

Inceputul fiecarui sezon este marcat de intrarea Soarelui in unul din cele patru semne cardinale Balanta (zodia de toamna), Berbec (zodia de primavara), Rac (zodia de vara) si Capricorn (zodia de iarna). Astrologic vorbind, pe 22 septembrie, Soarele intra in zodia Balantei, marcand un moment puternic, cel al Echinoctiului de toamna.

Foto: Przemyslaw "Blueshade" Idzkiewicz - Wikipedia

Odata cu Echinoctiul de toamna, energia universala a planetei se schimba. Balanta aduce cu ea un alt tip de energie, ideal pentru manifestare si gandire sau pentru meditatie asupra a ceea ce a fost manifestat/ va urma sa fie manifestat. Este o energie de factura pozitiva, ce vorbeste despre schimbari pozitive in lume.

Zilele de toamna care vor curge pana la instalarea iernii astronomice vor fi decisive pentru gasirea balantei intre interiorul vietilor noastre si exteriorul vietilor noastre. Perioada urmatoare de timp reprezinta, fara doar si poate, momentul oportun pentru a aduce echilibrul in toate aspectele vietii noastre. Toamna 2012 este un timp al destinderii, dar si al deciziei si al angajamentului. Bucura-te de viata, dar lasa-i si pe altii sa se bucure in aceeasi maniera ca si tine… acesta este moto-ul astrologic al acestei toamne.

Nu intamplator, Balanta, semnul echilibrului, isi va exercita influenta asupra evenimentelor si asupra oamenilor. Inainte de amestecul pasionalului si transantului Scorpion, Balanta ne ofera sanse de a atinge armonia si de a ne limpezi gandirea, ajutandu-ne sa gasim acele aspecte ale vietii noastre in care masura si cumpatarea sunt necesare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri