Conform astrologiei, fiecarei zodii ii este asociata o anumita runa. Afla care sunt runele specifice zodiei tale, ce semnificatii au in astrologie, dar si ce trasaturi si ce destin imprima zodiei tale:

Rac – Gebo

Gebo este un semn sacru dedicat tuturor zeilor. Aceasta runa simbolizeaza nobletea sufleteasca, generozitatea, bunatatea si o profunzime a sentimentelor. Adeseori, Gebo cere sacrificiu si renuntare de sine. Relatiile nativului calauzit de aceasta runa sunt binecuvantate si caracterizate prin abundenta emotionala. Gebo aduce si sensibilitate si delicatete sufleteasca si influenteaza indeosebi spiritale materne.

Leu – Raido

Raido este runa sacra a lui Thor si a tunetului. Este o runa care atrage dupa sine dezvoltarea personala, evolutie si transformare, dar si inspiratie divina si noroc in repetate cazuri. Chiar daca uneori aduce intarzieri, amanari, deznadejde, aceasta runa inlesneste succesul in ceea ce priveste autodezvoltarea, aducand satisfactii de natura materiala mai ales. Raido aduce deopotriva putere si chibzuinta, dar si impulsivitate si ego.

Citeste si:
Malta, insula de care te îndrăgostești!
Malta, insula de care te...

Fecioara – Berkana

Berkana este runa sacra a Zeitei-mama a Pamantului si se spune ca este runa misterului. Aceasta runa este asociata adesea cu primavara, cu renasterea, cu creativitatea si imaginatia, cu ideile noi si viata noua. Berkana aduce totodata vindecare, purificare si reconciliere si confera frumusete si fertilitate nativilor Fecioara. Berkana intareste vointa si tonifiaza caracterul.

Balanta – Jera

Jera este runa sacra a zeitatilor Freya si Frey, cuplul fecunditatii , al placerii si al bogatiei. Jera aduce nativului Balanta bucurie, fericire, posibilitati de evolutie si transformare spirituala venind mai ales prin intermediul familiei. Intelepciunea si rabdarea parvin Balantei mai spre maturitate. Tot la maturitate se culeg roadele sacre ale dobandirii linistii interioare. Balanta traieste pentru sine in tinerete, insa alege sa traiasca pentru altii la maturitate.

Citeste si:
Coafuri de vară: 21 de împletituri speciale cu flori
Coafuri de vară: 21 de...
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri