Oficial si calendaristic, ne mai despart doar cateva zile de cea de-a doua luna a verii 2012. Ce te asteapta pe plan sentimental in August 2012? Afla care sunt recomandarile astrologice chinezesti in ale dragostei pentru fiecare zodie in parte!

Dragostea in August pentru nativul Caine

Relatia ta evolueaza frumos in luna august, iar nativii acestui semn care se gandesc sa aduca pe lume un copil sau sa se casatoreasca isi pot vedea visul cu ochii. Accentul cade in luna lui august asupra ideii de familie si de fortifiere a familiei, iar in cazul celor singuri asupra destinului. Destinul le readuce acestora in centrul atentiei o relatie mai veche pe care o considerau incheiata.

Dragostea in August pentru nativul Porc

Sunt anumite aspecte ale relatiei tale care nu sunt asa cum ti-ai dori sa fie si nici nu stii ce sa faci in privinta lor. Un singur sfat, insa vital iti dam in luna august: inceteaza sa mai ceri parerea celor din jur cu privire la evolutia relatiei tale si asculta-te mai intai pe tine insati. Discutiile cu cei din jur iti genereaza frici si in loc sa-ti limpezeasca gandurile, mai rau te dezechilibreaza. Daca ai nevoie de raspunsuri, cauta-le in tine insati.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Foto homepage: Sxc.hu

Garbo iti recomanda si:

Horoscopul saptamanal al dragostei

Horoscopul Chinezesc: Supertrasatura Astrologica a fiecarei zodii!

Horoscop chinezesc 2012: Dragonul de Apa


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri