Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv viata si destinul.

Fiecare persoana a venit pe aceasta lume cu norocul sau specific, se crede in traditia japoneza… Fiecare fiinta umana are parte de un anumit noroc in viata sa, un noroc special care transpare mai mult intr-un anumit aspect al vietii. Descopera care sunt cei 7 zei norocosi ai Japoniei si, in functie de zeul guvernant personal, descopera cum si in ce fel iti influenteaza zeul respectiv al norocului viata si destinul.

HOROSCOPUL JAPONEZ AL NOROCULUI - CEI 7 ZEI NOROCOSI AI JAPONIEI

Zodia norocoasa a lui Ebisu (daca te-ai nascut Luni)

Ebisu este o zeitate a pescuitului si a oceanelor, infatisata adesea ca avand forma unui peste fara oase. Fiu al lui Daikoku, Ebisu, pe numele sau de nastere Hirulo, aduce prosperitate si noroc negustorilor si comerciantilor si indeosebi pescarilor.

Ebisu aduce celor nascuti sub semnul sau o stare infloritoare, dar si succes si oportunitati diverse in meseriile pe care si le-au ales. Sunt favorizate indeosebi aliantele si comunicarea. In viata ta, devine esential si vital sa ai grija de resursele tale de energie.

Zodia norocoasa a lui Daikokuten (daca te-ai nascut Marti)

Daikokuten este zeul abundentei, al pamantului si al agriculturii, dar si patron peste gospodarii. El protejeaza indeosebi fermierii. Are o fata larga si este reprezentat zambind si purtand in maini un ciocan de lemn si un saculet norocos.

Daikokuten aduce celor nascuti sub patronajul sau intamplari norocoase atat pe plan material, cat si familial. Este esential in cazul tau sa intelegi ca nu poti atinge succesul si implinirea totala doar individual sau daca le vei atinge astfel, te vei simti neimplinit si nefericit. Vei avea norocul de partea ta atata timp cat iti vei dori sa il imparti cu cei dragi.

Zodia norocoasa a lui Benzaiten (daca te-ai nascut Miercuri)

Benzaiten este o zeitate de origine indiana si singura dintre zeitatile norocului de factura feminina. Zeita a muzicii si artelor frumoase, Benzaiten este asociata cu apa si cu tot ce curge: apa, discurs, muzica, cunoastere, etc. Benzaiten este infatisata drept o femeie frumoasa, ce poate lua forma unui sarpe sau poate stapani un dragon, cantand la biwa, mandolina japoneza.

Benzaiten aduce celor nascuti sub patronajul sau noroc in dragoste, dar si in carierele artistice sau cele asociate direct sau indirect cu frumosul, imaginea, creativitatea, cunoasterea, valorile estetice, etc. Surprizele cu adevarat placute ale vietii tale vor veni mai ales pe plan emotional, un plan in care iti este menit sa evoluezi.


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri