Oficial si calendaristic, ne mai despart doar cateva zile de cea de-a doua luna a verii 2012. Ce te asteapta pe plan sentimental in August 2012? Afla care sunt recomandarile astrologice chinezesti in ale dragostei pentru fiecare zodie in parte!

Dragostea in August pentru nativul Sarpe

Nu sunt schimbari esentiale pe plan personal, iar august se anunta o luna frumoasa si armonioasa pentru Sarpe. Intelegerea si comunicarea se instaleaza firesc in cuplul tau incepand cu a doua saptamana a lunii august. Condimentul special al acestei luni vine prin prisma unor surprize mici facute de partenerul de viata.

Dragostea in August pentru nativul Cal

Sexualitatea este unul din aspectele favorizate in luna august pentru semnul Calului. Sunt anuntate cateva saptamani pline de pasiune si de afectiune si de multe ori aveti impresia ca traiti euforia inceputului. Daca plecati intr-un concediu doar voi doi veti avea impresia ca retraiti cele mai frumoase si intense momente ale voastre.

Dragostea in August pentru nativul Oaie

Pentru nativul Oaie, accentul pica in luna august asupra comunicarii. Comunicarea este scutul vostru de protectie, mai ales in a doua jumatate a lunii. Atata timp cat se deschid canalele de comunicare de ambele parti si se transmit informatii corecte, relatia voastra este la adapost de orice pericole ce pot veni din exterior. Comunicati, comunicati si comunicati eficient, iar sentimentele pe care le nutriti unul pentru celalalt raman nealterate.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Capodopere ale Renașterii de la Brukenthal, expuse la Art Safari RoboWave, robotul educațional construit de echipa Națională de Robotică a României cu sprijinul companiei Wave Studio, a câștigat două campionate internaționale

Foto: Shutterstock.com

Dragostea in August pentru nativul Maimuta

Situatia financiara si banii sunt un motiv in plus de ingrijorare pentru tine in luna august. Impreuna, te fac irascibila si nervoasa, iar prioritatile tale amoroase pierd mult in fata celor financiare. Nu uita insa ca dragostea calmeaza, dragostea echilibreaza si face ca lucrurile bune sa se intample in jurul tau. Cere sprijinul partenerului si lasa-ti partenerul sa te ajute. Te va ajuta cu devotament, asumandu-si firesc o parte din responsabilitati.

Dragostea in August pentru nativul Cocos

Cere si ti se va da, iata deviza pe care trebuie sa o ai in vedere in luna August. Ai insa grija ce ceri pentru a ti se da dupa placul inimii, nu doar al ratiunii. Senzualitate, magnetism, putere de seductie si prilejuri potrivite pentru a intalni persoane speciale vei avea din plin. Profita de ele si asculta-ti cu atentie inima. Daca tu nu stii prea bine, inima ta stie.

Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri