14 Mai 2012 publicat în Horoscop 382 share-uri

Pentru ca in aceasta perioada a anului Horoscopul European se afla in zodia Taur, haideti sa analizam impreuna care sunt cele mai pregnante trasaturi pozitive pe care le detine FEMEIA TAUR.

Fiecare din femeile horoscopului se face remarcata prin ceva anume si are un anumit profil psiho-astrologic. Iti propunem astazi un portret de zodie feminina si anume FEMEIA TAUR, urmand ca in saptamanile urmatoare sa prezentam si celelalte portrete feminine de zodii. Pentru ca in aceasta perioada a anului Horoscopul European se afla in zodia Taur, haideti sa analizam impreuna care sunt cele mai pregnante trasaturi pozitive pe care le detine FEMEIA TAUR.

Portret de zodie: FEMEIA TAUR

1. Femeia Taur este puternica si activa.

Acesta este primul lucru pe care il vei observa la femeia Taur. Desi pare o fiinta extrem de delicata, ea detine o putere interioara extraordinara, putand sa treaca chiar si prin cele mai grele situatii cu capul sus. Femeia Taur este curajoasa si nu accepta niciodata infrangerea, indiferent care este parerea celor din jur despre actiunile ei. Ea poseda forta necesara pentru a isi sustine cauza. In acelasi semn din Horoscopul European a fost nascuta si Regina Elisabeta a II-a, iar cu totii ii cunoastem taria de caracter.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Image © Shutterstock.com - 2274471

2. Femeia Taur este iubitoare si grijulie.

Femeia Taur este extrem de iubitoare fata de familie si persoanele apropiate si considera protejarea celor dragi o prioritate in viata sa. Ca prietena, femeia din aceasta zodie este mereu gata sa ii apere pe cei la care tine, este un bun confident si se dedica total. Daca cineva ii “ataca” cunoscutii, cu siguranta va starni “uraganul” de impulsivitate al acesteia.

3. Femeia Taur este creativa.

Cand vine vorba de creativitate si veleitati artistice, femeia nascuta in zodia Taur cu siguranta are despre ce povesti. Atunci cand o persoana se gandeste la o modalitate de a rezolva o problema, ea este ocupata cautand propriul sau fel de a actiona, intotdeauna unic. Probabil ca este scris in ADN-ul femeii Taur sa gaseasca solutii nu doar creative, ci si simple, la orice ii apare in cale. Tocmai de aceea, ea iese imediat in evidenta si se potriveste de minune in profesii ce necesita idei inovative care sa iasa din tipar.
MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Image © Shutterstock.com - 55329352


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri