Cum isi petrec zodiile ziua de 1 Mai? Ce fac cand le apuca un dor cumplit de duca? Cum se pregatesc pentru minivacanta visurilor lor? Si ce trasnai fac in drum spre mare sau munte? Un horoscop ireverentios si amuzant pe post de pastila de distractie de 1 Mai.

Leu

La bulevard, birjar… la bulevard… am chef de promenada, am chef sa stralucesc si sa fac parada fara sa transpir prea mult. Energicul Leu este hotarat sa fie mai putin lipsit de energie decat de obicei. Draga Leu, nu vine sfarsitul lumii, ci inceputul unei minivacante! Da o raita in magazine, aprinde-te, da foc plictiselii, scapa de sindromul lenei, scoate ochii celui mai bun prieten ca nu te scoate din amorteala... Profita de 1 Mai si de ziua libera ca sa-ti pui sangele in miscare!

Fecioara

Nu, nu pune masca de ‘sfintisoara’ si nu spune ca nu, tu nu vrei distractie, plimbare, relaxare sau sa te simti bine in aceste zile frumoase. Nu te speria prea tare daca podeaua nu straluceste de curatenie sau daca oala cu mancare parca a intrat brusc la dieta. Permite-ti un ragaz. Nu este cazul sa te duci chiar pana in Bahamas, dar o fuga pana la munte sau un gratar in aer liber ti-ar prinde tare bine. La urma urmei, statul degeaba celebreaza munca.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Balanta

Sa ma duc… sa nu ma duc. Hai sa ma duc! Parca-as vrea… parca n-as vrea… Parca vrei sigur, dar eziti sa o spui deschis. Hai nu sta in balanta, draga Balanta. Stiu si eu si stii si tu ce vrei. Vrei sa te distrezi mult si bine ca sa-ti incarci bateriile pentru zilele pline ce or sa vina. In niciun caz nu esti genul care sa sarbatoreasca 1 Mai muncitoreste. Vrei sa sune muzica in difuzoare si sa se auda tare, tare. Vrei parc, plimbare, aer, miscare, zgomot, iubire, bronzat, balacit, sa te simti vie. Ce te retine?

Scorpion

“Iuhuuuuu, vama!!!“ “Paris, here i come”. Tu nu te incurci cu glume. Moarta, lovita, nu te lasi prada somnului lung si neintors, ci o dai inainte cu distractia. Ai clesti mari, apuca tot ce prinzi. Apuca-ti iubitul, masina, pisica, catelul si purcelul si retrageti-va undeva la munte sau la tarmuri departate cat pentru doua zile. Unii dintre Scorpionii dornici de aventura si-au facut planuri colosale cu ceva timp in urma. Aplauze. Sa ne trimit o vedere cand ajungi pe insula.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri