Cum isi petrec zodiile ziua de 1 Mai? Ce fac cand le apuca un dor cumplit de duca? Cum se pregatesc pentru minivacanta visurilor lor? Si ce trasnai fac in drum spre mare sau munte? Un horoscop ireverentios si amuzant pe post de pastila de distractie de 1 Mai.

Sagetator

Felul 1 – somn. Felul 2 – somn. Felul 3 – somn. Te trezesti, te uiti in oglinda, te culci la loc. Te trezesti iar, te uiti iar in oglinda, iei o gustare, te culci iar la loc. Faci gratarul, stai sub un palmier pe o insula exotica, te zbengui pe ritmurile unei muzici antrenante, razi laolalta cu prietenii, zbori pe un cal alb alaturi de printul William… cate si mai cate nu faci in vis! Somnul iti confera cea mai mare libertate de care ai nevoie. Te simti epuizata si profiti de pauzele de 1 Mai pentru a-ti reincarca bateriile energetice. Enjoy!

Capricorn

Nu tu gratar, nu tu bere cu prietenii, nu tu cina la doamna soacra… tu vrei sa profiti de aceste clipe libere… ALTFEL. Te bate un gand nebun sa-ti petreci ziua de 1 Mai la cabana Plapumioara din creierii muntilor in compania iubitului, sa faci camping chiar in living, sa bati mingea pe maidanuri, sa asculti cantece ‘patriotice’ de pe vremea lui Ceasca sau sa redescoperi placerea de a juca remi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Varsator

Un tren dupa care te uiti pierduta in gara. O pisica care se ineaca cu un os in gusa. O declaratie la politie fiindca doua masini s-au urcat una peste alta. O persoana care te anunta ca la mare ploua cu fulgere. Role blestemate care te fac sa pici direct pe spate. O oala cu mancare varsata pe podeaua tocmai curatata. Asa arata 1 Mai pentru Varsator. O zi tipica, destul de aglomerata insa. Totusi, ziua de 1 Mai se incheie magistral cu o surpriza placuta.

Pesti

Ce se poate face mai bine decat munca? Eheee, statul… statul degeaba in fata unui televizor, a unei prajituri buni, a unei mese copioase, in fata unei persoane dragi. Nu tu sef care sa zbiere la tine, nu tu ceas care sa-ti sparga timpanele dis-de-dimineata, nu tu rupt de fuga sa ajungi la munca. De 1 Mai ti-ai propus sa lenevesti, sa lenevesti mult si bine, cu cat de multa afectiune poti sa manifesti tu pentru actiunea de a nu face nimic.

Garbo iti recomanda un alt horoscop amuzant 'Zodiile si sfarsitul lumii: Ce fac zodiile in ultima zi de viata?', dar si articolele:

Horoscop 2012 gratuit pentru abonatele Garbo!

Viitorul de dupa 2012: Horoscop 2013 pentru toate zodiile!


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri