Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si contine totodata o anumita cantitate de informatie despre anul in curs. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire din perspectiva Horoscopului Italian:

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A2 (Cei nascuti in zilele de 2, 7, 12, 17, 22, 27):

Transformari interioare, proiecte familiale si schimbarea statutului civil!

In 2012, surprizele in iubire nu sunt spectaculoase pentru cei apartinand Tipologiei A2, insa cu siguranta unele dintre ele se vor solda cu schimbari importante precum un inel pe deget, un nou statut civil sau poate un statut aparte precum cel de mamica/ tatic. 2012 va fi per ansamblu pentru acesti nativi un an armonios si echilibrat, un an in care se pun bazele proiectelor familiale sau se consolideaza altele noi.

Cum spunem, transformarile nu sunt spectaculoase la un nivel extern si sunt oarecum naturale si previzibile. Spectaculos este insa modul in care proiectiile interioare se concretizeaza in exterior. O schimbare totala va avea loc in ceea ce priveste modalitatea de vizualizare a acestor nativi asupra iubirii, a relatiilor si a emotiilor. Transformarea se produce in structura interioara a acestor nativi si chiar si a celor care nu sunt implicati intr-o relatie. Vei fi atrasa in relatiile cu acele personae care iti inteleg si iti impartasesc sentimentele, emotiile si sensibilitatea. Acum stii ce vrei si atragi exact ceea ce ai nevoie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2012 pentru cei apartinand Tipologiei A3 (Cei nascuti in zilele de 3, 8, 13, 18, 23, 28):

Maturitate, Responsabilitate si Armonie in iubire!

Daca pentru unii iubirea inseamna pasiune, dinamism si descatusare, pentru cei apartinand Tipologiei A3, iubirea aduce in 2012 mai multa maturitate si responsabilitate. Sunt unele mici dizarmonii in primavara lui 2012 si majoritatea tin de aspectele financiare gestionate financiar sau de gesturi gresit interpretate.

Daca nu sunt tinute sub control si sunt exploatate mai mult decat ar fi necesar, aceste aspecte ar putea degenera in conflicte suparatoare. Putin autocontrol si un strop de vointa pot face minuni insa… Ai de invatat o lectie (aceeasi lectie, o alta forma) la mijloc de vara. Vei descoperi ca iubirea inseamna si liniste si armonie, vei descoperi cum iubirea te poate face mai calm, mai intelegator si mai deschis catre celalalt. Iubirea vine uneori de-a gata, insa o relatie trebuie intretinuta. Daca nu esti indragostita sau tocmai ai incheiat/ vei incheia o relatie in 2012, ia-ti un scurt timp de repaus si pregateste-te pentru cateva luni de toamna fabuloase.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri