Ziua in care te-ai nascut reprezinta prima modalitate de a face cunostinta cu universul si contine totodata o anumita cantitate de informatie despre anul in curs. Afla care sunt previziunile lui 2012 in iubire din perspectiva Horoscopului Italian:

2012 pentru cei apartinand Tipologiei D4 (Cei nascuti in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29):

Stabilitate, exprimarea emotiilor si gasirea numitorului comun alaturi de partener!

Daca anii anteriori au fost zbuciumati si in permanenta schimbare, anul 2012 aduce un lucru pe care ti-l doresti mult si pe care va trebui sa inveti sa il dezvolti: stabilitatea. Iar stabilitatea la randul sau va veni la pachet alaturi de o viata frumoasa, "de trait" si de un partener care nu se va afla intotdeauna pe aceeasi lungime de unda cu tine. Un sfat: fa toate eforturile posibile pentru a te asigura ca intelegi nevoile si dorintele partenerului inainte de a te astepta ca acesta sa le anticipeze pe ale tale. Intelege ca sunteti diferiti si accepta ideea de "diferit".

In prima jumatate a anului iti vei simti usor amenintata spontaneitatea si felul tau tumultos de a trai, insa in a doua jumatate a anului vei reusi sa imbini viata de familie cu proiectele individuale. Sunt anticipate vacante de neuitate in a doua jumatate a anului. Pentru acei nativi apartinand Tipologiei D4 si care sunt implicati intr-o relatie, vacantele lui 2012 sunt extrem de constructive atunci cand vine vorba de exprimarea emotiilor si de gasirea numitorului comun. Pentru nativii singuri, calatoriile reprezinta cuvantul cheie al lui 2012. Iubirea are toate sansele sa apara pe meleaguri straine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

2012 pentru cei apartinand Tipologiei E5 (Cei nascuti in zilele de 5, 10, 15, 20, 25, 30):

Purificare, rupturi, reinnoire si noi inceputuri!

Da! Vor fi schimbari drastice in stilul tau de viata alaturi de partenerul de viata pe care ti l-ai ales. 2012 aduce cu el purificare, renuntare si reinnoire. Pentru nativii apartinand tipologiei E5, 2012 se anunta a fi un an al deciziilor cu impact puternic. Totodata, 2012 constituie pentru acesti nativi deopotriva un an al tonifierii trecutului, dar si un an al noilor inceputuri. Indiferent de forma in care se va intampla acest lucru, va avea loc reconstruirea ta ca persoana. Relatiile care nu functioneaza sau se axeaza pe aspecte gresite sunt lasate in spate.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri