Pe 5 martie, Venus, planeta dragostei, a intrat in semnul Varsatorului. Descopera cum iti afecteaza zodia la nivel personal acest tranzit fascinant si spectaculos, dar si ce efecte are asupra relatiilor de dragoste!Venus in Varsator

Ma respecti sau divortez! - Venus in Varsator (5 martie - 5 aprilie 2014)

In acelasi timp, este foarte posibil ca partenerii care au tendinta de a fi posesivi, gelosi sau solicita prea multa atentie si afectiune sa aiba parte de surprize din partea celuilalt (precum distantarea temporara a acestuia sau, in unele cazuri, chiar retragerea din relatie).

Pe de alta parte, Venus in Varsator incurajeaza conectarea si interactiunea cu acele persoane si cercuri sociale in care iti este respectata si apreciata individualitatea. Cum Varsatorul este unul dintre cele mai putin posesive semne ale horoscopului, tranzitul lui Venus in acest semn aduce o perspectiva mai relaxata si mai proaspata atat asupra relatiilor de dragoste, cat si asupra relatiilor interumane.

Cei care simt nevoia unui refresh si restart in relatiile lor de dragoste ar trebui sa profite de energia neconventionala si reformatoarea a tranzitului lui Venus in Varsator si pana pe 5 aprilie sa ia masuri active pentru imbunatatirea relatiei lor. Odata cu 6 aprilie, urmeaza un alt tranzit, total diferit. Venus se va muta in semnul Pestilor, iar dragostea pe o planeta noua, una in care vom avea de invatat despre emotii, afectiune, empatie si dragoste neconditionata.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri