De trei, uneori patru ori pe an, planeta Mercur pare ca se misca inapoi pe cer, pentru o perioada de aproximativ 3 saptamani. In aceasta perioada, Mercur este retrograd din data de 6 februarie – pana in data de 28 februarie si ne influenteaza foarte mult, in aspecte importante ale vietii si relatiilor cu ceilalti.

In aceasta perioada, Mercur are un traseu chiar haotic, confuz. Sub influenta Pestilor, viata poate parea un vis suprarealist, cu mesaje mixte, sincronicitati si sentimentul de incetosare. Sa distingi intre realitate si fantezie este o provocare exceptionala in aceasta perioada. Iata de ce, in mod ideal, este foarte bine daca ai reusi sa te desprinzi acum, de latura ta pragmatica si sa faci o calatorie in interiorul propriei fiinte.

Mercur se va intaorce repede in Varsator in aceasta perioada retrograda, schimband perspectiva visurilor noastre, ajutandu-ne sa ne concentram mai mult asupra unor teme si aspiratii de viitor, de asemenea, probleme nerezolvate cu prietenii si membrii comunitatii din care faci parte. Cu toate acestea, gandirea incetosata si incapacitatea de a ne exprima, va continua.

Ca in timpul tuturor perioadelor retrograde ale lui Mercur, mai bine amanam planurile de calatorie sau de negociere a unor probleme comunicationale cu ceilalti. Luarea de decizii este afectata in timpul lui Mercur retrograd, de aceea este cel mai bine sa nu te gandesti la asta in aceasta perioada. De asemenea, este important sa fim antenti in privinta banilor, cum ii investim, cum ii negociem.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul Mercur Retrogad din 21 Aprilie: este timpul renașterii spirituale, e vremea să ne aliniem cu dorințele noastre interioare și să avem curajul să ne urmăm visurile Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Mercur retrograd este un timp pentru reflectie, pentru odihna si meditatie.

Nu este nevoie sa iti intrerupi activitatile, proiectele in desfasurare. Trebuie sa ai doar grija la ceea ce ai putea initia in aceasta perioada, pentru simplul motiv ca atunci cand perioada va trece, s-ar putea sa iti schimbi perspectiva. Nu este o perioada ideala ca sa incepi proiecte noi sau sa semnezi contracte. Concentreaza-te insa asupra dorintelor tale cele mai profunde si asupra idealurilor si ideilor tale, mercur retrograd ar trebui sa fie privit, din acest punct de vedere ca o perioada benefica si nu una nefasta.

Iti recomandam si:

Astrologie: Descopera care sunt fazele retrograde ale astrelor in 2014


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri