12 August 2013 publicat în Horoscop 41 share-uri

Poti sa iubesti 2 persoane in acelasi timp? Cu aceeasi intensitate si cu aceeasi implicare? Poti sa iubesti dublu? Unii dintre noi da. Iti prezentam un top al zodiilor masculine predispuse dualitatii in dragoste:

Poti sa iubesti 2 persoane in acelasi timp? Cu aceeasi intensitate si cu aceeasi implicare? Poti sa iubesti dublu? Unii dintre noi da. Iti prezentam un top al zodiilor masculine predispuse dualitatii in dragoste:

Top 3 zodii de barbati care pot iubi 2 femei in acelasi timp

Barbatul Gemeni

In cazul barbatului Gemeni exista o dualitate nu doar a felului de a fi, ci si de a iubi. Fermecator, senin si amator al sentimentelor frumoase, acest barbat are o inima deschisa si flusturatica predispusa sa cada cu usurinta in plasa capcanelor iubirii. Il caracterizeaza impulsivitatea in iubire. Barbatului Gemeni ii plac jocurile amoroase. Se poate indragosti concomitent de doua persoane, putand chiar ajunge in timp sa le iubeasca pe ambele. Nu, nu la fel. Isi iubeste partenerele intr-un mod diferit, intr-o maniera care sa ii permita sa nu isi asume resposabilitatea totala pentru niciuna dintre relatii.

Le poate iubi insa pe ambele in felul sau specific. Iar barbatul Gemeni stie cum sa faca o femeie (doua) fericita… Barbatul Gemeni adora sentimentul de libertate si poate fi statornic pe termen lung, insa nu si fidel. Dintr-o relatie isi extrage entuziasmul, pasiunea si intensitatea, din cealalta isi extrage sentimentul de siguranta si stabilitate. Barbatul Gemeni este un adevarat don Juan, al carui orgoliu este magulit de cuceririle sale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Barbatul Berbec

Barbatul Berbec este un barbat serios, responsabil, cu capul pe umeri. Are o personalitate puternica si principii de viata de la care nu se dezice. In aceeasi masura este impulsiv si are tendinta de a-si domina partenerele de viata. Te-ai astepta ca Berbecul sa fie ultima persoana din lume capabila sa iubeasca doua persoane in acelasi timp… Barbatul Berbec este insa extrem de pretentios, este chiar perfectionist atunci cand vine vorba de femeia cu care isi va petrece restul vietii. Vrea totul de la o femeie. Total, radical, 100%. Iar atunci cand nu obtine ceea ce isi doreste, porneste in cautarea celei care poate sa ii ofere ceea ce ii lipseste.

Barbatul Berbec poate sa se arunce cu bratele inainte, concomitent, in doua iubiri deodata. Ii plac fluturii din stomac, entuziasmul indragostirii, sexul plin de pasiune, dar si stabilitatea pe care i-o ofera gandul relatiei stabile de acasa. A iubi doua femei in acelasi timp poate fi pentru el o provocare. Sentimentul ca nu stie niciodata unde va ajunge cu aceasta situatie ii furnizeaza adrenalina si ii gadila egoul sau enorm. Il flateaza ideea de a fi iubit de doua femei concomitent.

„Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Foto homepage: Peisaj cosmic_Shutterstock

Foto int: Infidelitate_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri