, 30 Noiembrie -0001 publicat în Horoscop 113 share-uri

Iti propunem spre lectura 3 carti de astrologie care iti vor deschide ochii asupra gradului de compatibilitate dintre zodii si te vor face sa privesti dragostea si relatiile cu alti ochi:

Perechea ideala dupa zodiacul chinezesc

Exista perioade in viata cand totul merge perfect, pentru ca norocul ne-a iesit in cale. Sunt si situatii cand totul iese pe dos, fiindca acesta ne ignora. Dar, asa cum se spune, norocul si-l face si omul singur. De cele mai multe ori, zeita Fortuna isi intoarce fata spre cei care actioneaza cu hotarare si incredere in fortele proprii.Sa credem ca destinul este implacabil sau, dimpotriva, ca poate fi influentat? Celebrul scriitor Neil Somerville, care a efectuat studii aprofundate asupra conceptiilor filozofico-mistice avand sorgintea in zorii civilizatiei omenirii din Extremul Orient antic, da, in cartea de fata, un raspuns pozitiv la aceasta intrebare.

Analizand personalitatile oamenilor nascuti sub fiecare din cele 12 semne ale zodiacului chinezesc, autorul ofera informatii deosebite despre compatibilitatile dintre doua semne diferite sau identice si date complete privind recatiile la care va puteti astepta de la iubita sau iubitul dumneavoastra.Cartea va permite sa stabiliti sub ce semne zodiacale va putet gasi perechea ideala si, implicit, fericirea. De asemenea, cunoscand caracteristicile generale ale semnelor, va puteti imbunatati relatiile cu prietenii, partenerii de afaceri si copiii.Asadar, informatiile furnizate de Perechea ideala dupa zodiacul chinezesc va permit sa fortati norocul in viata si sa va influentati intr-un mod favorabil destinul.

Autor carte: Neil Somerville; Carte aparuta la editura Orizonturi

Produs disponibil pe elefant.ro

Foto homepage: astrology hearts_Shutterstock
Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri