12:08, 8 August 2013 publicat în Horoscop

Iti propunem spre lectura 3 carti de astrologie care iti vor deschide ochii asupra gradului de compatibilitate dintre zodii si te vor face sa privesti dragostea si relatiile cu alti ochi:

Cupluri zodiacale. Compatibilitati astrologice in dragoste

Femeia Gemeni + Barbatul Leu: O aventura de-o noapte

Barbatul Gemeni + Femeia Varsator: Doi petrecareti

Femeia Leu + Barbatul Balanta: Echilibrul perfect

Femeia Fecioara + Barbatul Scorpion: Seductia

Femeia Fecioara + Barbatul Pesti: Sclavia

Barbatul Scorpion + Femeia Varsator: Un pact avantajos

Barbatul Capricorn + Femeia Capricorn: Un cuplu de perspectiva

Vor rezista impreuna orgoliosii Berbeci? Ii va ceda barbatul Taur controlul femeii Leu? O va convinge nativul Gemeni pe femeia Capricorn ca poate fi pentru ea mai mult decat o aventura? 12 zodii si 144 de combinatii posibile in care te vei putea regasi, pentru a afla care sunt punctele-forte si cele slabe ale relatiei tale, ce sanse are relatia dintre anumiti nativi si care sunt nevoile fiecaruia dintre partenerii unui cuplu in raport cu celalalt. Afla totul despre compatibilitatile astrologice de cuplu si vei simti ca dragostea ta e scrisa in stele!

Sexul nu trebuie sa fie un tabu greoi si nici o preocupare excesiva. Acesta reprezinta, bineinteles, un element esential al naturii noastre, fiind chiar impulsul care da viata, toate variatiile si dezbaterile pe aceasta tema fiind infinit fascinante. Cartea de fata cuprinde informatii detaliate referitoare la relatiile dintre nativii fiecarui semn, reveland dorintele secrete ale fiecarui semn in relatie cu toate celelalte in parte.

Scrisa inteligent si distractiv, pertinent si deliberat, motivant din punct de vedere spiritual si total deschis din punct de vedere sexual, lucrarea se doreste a fi o lectura amuzanta ce poate fi impartasita apropiatilor sau celor cu care ne dorim o relatie mai personala. Chiar daca cineva mai sceptic nascut intr-o zodie sau alta s-ar putea sa exclame: „dar eu n-am facut niciodata asa ceva“ auzind detaliile mai picante privitoare la un parteneriat al sau din trecut sau din prezent, este foarte posibil ca acesta fie sa isi doreasca in secret sa aiba parte de asa ceva sau, daca nu, ar fi chiar necesar pentru el acest lucru.

Autori: Stella Starsky, Quinn Cox. Carte aparuta la editura Litera

Produs disponibil pe elefant.ro


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri