12 August 2013 publicat în Horoscop 41 share-uri

Poti sa iubesti 2 persoane in acelasi timp? Cu aceeasi intensitate si cu aceeasi implicare? Poti sa iubesti dublu? Unii dintre noi da. Iti prezentam un top al zodiilor masculine predispuse dualitatii in dragoste:

Barbatul Scorpion

Barbatul Scorpion are instincte foarte puternice si este o persoana care pune mare pret pe pasiune, pe contactul intim si pe placerile senzuale.

Nu isi refuza siesi asemenea experiente ale placerii, adorand sa experimenteze si chiar sa atinga perfectiunea in acest domeniu. Se lasa condus in numeroase cazuri de instinctele sale sexuale, cautand sa aiba atat sarea, cat si piperul.

De multe ori, barbatul Scorpion face distinctie intre iubirea sexuala si iubirea sufleteasca, nepermitandu-le sa se contopeasca. Este ceea ce il conduce la situatii ciudate si extravagante de multe ori in genul celei de a avea 2 relatii concomitent, iubind pasional 2 femei. Dar ii plac surprizele. Neprevazutul il entuziasmeaza. Misterul il intriga. Disimularea ii starneste pasiunea. Se simte in astfel de situatii obscure de parca ar fi stapanul picanteriilor si ar detine toata sarea si piperul lumii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Trei autori români de top în portofoliul Editurii CUANTIC! Testul Iubirii: Ce dragoste cosmică trăiești ACUM? Când vei învăța lecțiile din trecut, vei cunoaște cea mai frumoasă și puternică poveste de iubire

Foto int: Dragoste franta_Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri