Stiai ca modalitatea ideala de relaxare pentru fiecare semn al zodiacului tine nu numai de psihologia personala, ci si de zestrea astrala? Descopera in continuare care sunt cele mai indicate remedii astrologice pentru ca stresul sa ramana doar o amintire in viata ta.

Terapia antistres pentru nativele din Berbec

Daca esti nascuta in aceasta zodie guvernata de Marte, atunci te caracterizeaza un nivel ridicat de energie fizica si multa determinare. De aceea, relaxarea ideala pentru tine se leaga de consumul acestui surplus de energie prin diverse activitati dinamice, cum ar fi fitnessul, jogging-ul sau ciclismul.

Iar daca simti ca prea multa activitate sportiva nu este exact ceea ce ai nevoie, poti opta pentru participarea ca spectatoare la diverse evenimente competitionale (mai ales sportive), ori pentru implicarea activa in proiecte care te pasioneaza.

Terapia antistres pentru nativele din Taur

Zodia Taur se remarca printr-o legatura profunda cu natura si cu lumea senzatiilor fizice. De aceea, printre modalitatile ideale de relaxare pentru native se numara plimbarile in aer liber, mai ales in parc. De asemenea, tot ceea ce tine de rasfatarea simturilor, fie ca este vorba de un masaj cu uleiuri aromate sau de savurarea unui desert delicios, poate face adevarate minuni pentru nativele din Taur.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Terapia antistres pentru nativele din Gemeni

Fiind sub guvernarea planetei Mercur, nativele din zodia Gemeni se remarca printr-o activitate mentala intensa, dar si prin nevoia de a avea diversitate in viata lor. De aceea, modalitatile de relaxare recomandate pentru ele sunt de doua mari tipuri. Primele sunt cele legate de stimularea fluxului mental caracteristic, cum ar fi cititul, dezlegarea de puzzle-uri sau intalnirile cu prietenii. In cea de-a doua categorie intra activitatile recreative care ajuta la stoparea temporara si cu efect benefic a acestui flux mental aproape continuu. Aici intra activitati precum yoga, respiratia dirijata ori meditatia, precum si baile sau masajul cu uleiuri relaxante.

Terapia antistres pentru nativele din Rac

Zodia Rac e

ste cunoscuta pentru atractia ei catre familie si camin. De aceea, momentele petrecute in aceasta atmosfera intima sunt foarte relaxante pentru nativele acestei zodii. Lor le priesc activitatile tihnite precum vizionarea de filme (mai ales filme cu subiect romantic ori istoric), gatitul de placere sau ascultatul unei muzici relaxante in intimitatea caminului lor.
Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Terapia antistres pentru nativele din Leu

Zodia Leu se remarca, ca si celelalte zodii de foc, printr-o buna energie fizica si prin nevoia de a impartasi cu ceilalti din entuziasmul ei innascut. In plus, nativele din Leu se remarca prin excelentele lor abilitati creative si prin nevoia de a iesi in fata sub o forma sau alta. De aceea, pentru ele munca creatoare este, in fapt, extrem de relaxanta, orice tip de talent nativ ar fi exersat prin aceasta.

De asemenea, sesiunile de shopping sau intalnirile cu prietenii intr-un loc extrem de popular se numara printre activitatile lor favorite antistres.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri