Stiai ca modalitatea ideala de relaxare pentru fiecare semn al zodiacului tine nu numai de psihologia personala, ci si de zestrea astrala? Descopera in continuare care sunt cele mai indicate remedii astrologice pentru ca stresul sa ramana doar o amintire in viata ta.

Terapia antistres pentru nativele din Fecioara

Zodia Fecioara este guvernata de planeta Mercur, dar si de elementul Pamant. De aceea, cele mai indicate activitati antistres pentru nativele acestei zodii sunt cele care implica contactul cu natura, cum ar fi gradinaritul sau plimbarile prin parc. In plus, daca esti nascuta sub semnul Fecioarei este foarte probabil sa dai dovada de multa dexteritate manuala. Astfel, orice tip de activitate care solicita mainile, cum ar fi crosetatul, crearea de bijuterii handmade sau masajul palmar (reflexologia), sunt extrem de benefice pentru tine in lupta impotriva stresului.

Terapia antistres pentru nativele din Balanta

Nativele din zodia Balanta se afla sub influenta zeitei Frumusetii, Venus. De aceea, pentru ele orice ritual cosmetic de accentuare a frumusetii lor naturale constituie o adevarata terapie anti stres. In plus, mersul la teatru, la concerte sau la diverse evenimente cultural-artistice pot constitui pentru aceste native excelente modalitati de relaxare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Terapia antistres pentru nativele din Scorpion

Nativele din zodia Scorpion se remarca prin intensitatea de care dau dovada in tot ceea ce fac. De aceea, pentru ele practicarea unui sport de anduranta poate fi o excelenta terapie antistres. De asemenea, nativele sunt recunoscute pentru atractia lor catre sondarea profunzimilor vietii si ale psihologiei umane. Prin urmare, lecturarea unor carti sau vizionarea unor filme cu subiect politist, metafizic ori psihologic pot constitui pentru ele modalitati ideale de relaxare.

Terapia antistres pentru nativele din Sagetator

Nativele din zodia Sagetator se remarca prin dragostea lor pentru calatorii si activitati in aer liber. De aceea, planuirea viitoarei vacante, jogging-ul si plimbarile indelungate sunt cateva dintre cele mai bune remedii ani stres pentru nativele din aceasta zodie. In plus, lecturile filozofice si discutiile cu persoane cat mai diferite si interesante pot fi de asemenea modalitati excelente de detensionare pentru persoanele nascute sub semnul Sagetatorului.

Terapia antistres pentru nativele din Capricorn

Nativele din zodia Capricorn se remarca prin atractia lor catre valorile solide, validate de trecerea timpului. De aceea, vizitarea unor zone cu arhitectura de patrimoniu sunt pe gustul acestor iubitoare de traditie, ca si participarea la expozitii sau conferinte organizate in astfel de locatii clasice. In plus, tot ceea ce tine de eleganta si inalta societate poate fi considerat un excelent remediu antistres pentru aceste native. Poate fi vorba de o cina la un restaurant select, de o seara la opera sau de un tratament complet la un spa exclusivist.

Foto@Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri