24 Mai 2012 publicat în Horoscop 684 share-uri

Horoscop: Asa cum v-am promis, la inceputul fiecarei luni astrologice vom analiza trasaturile pozitive pregnante pe care le poseda reprezentantele sexului feminin. Astazi va prezentam exceptionala femeie din zodia GEMENI!

Din data de 22 mai pana pe 21 iunie ne aflam in zodia Gemeni. Acest articol este dedicat tuturor nativelor din acest semn!

1. Femeia Gemeni este inteligenta.

Nu exista niciun dubiu cum ca femeia Gemeni este cea mai inteligenta din zodiac, rationalitatea fiind ceva natural pentru ea. Analizarea propriei vieti, a propriilor actiuni si impartirea opiniilor pe categorii sunt lucruri pe care nativa din zodia Gemeni le face aproape instinctiv. Tocmai datorita acestui motiv, femeia Gemeni ia intotdeauna deciziile corecte si este privita ca fiind cea mai rationala din zodiac.

2. Femeia Gemeni stie sa se distreze.

Nimeni nu se plictiseste vreodata daca este in compania unei femei Gemeni, deoarece aceasta este plina de viata, entuziasta si stie cum sa intretina atmosfera. De fiecare data, femeia Gemeni este cea care paseste prima pe ringul de dans si ultima care pleaca. In prezenta sa timpul zboara si momentele se transforma in amintiri de neuitat!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

3. Femeia Gemeni este creativa.

Foto: By Helen Lane /Shutterstock

Una dintre cele mai interesante trasaturi pe care le poseda femeia Gemeni este creativitatea. Indiferent ca este vorba de stilul vestimentar, de metodele de seductie a unui barbat, de un plan la locul de munca sau de relatiile interpersonale, femeia nascuta in aceasta zodie este plina de idei extraordinare!

4. Femeia Gemeni este generoasa.

Femeia Gemeni are un suflet mare si se ghideaza dupa ideea ca iubirea (in toate formele ei) inseamna daruire. Majoritatea nativelor Gemeni din zodiac sunt generoase cu toate persoanele din viata lor si de multe ori se angajeaza in actiuni de filantropie, influentandu-si pozitiv prietenii. Asadar, atunci cand avem nevoie de ceva, femeia Gemeni va fi intotdeauna gata sa ne ajute.

5. Femeia Gemeni este seducatoare.

Pe langa faptul ca este atragatoare, femeia Gemeni stie exact ce trucuri de seductie sa foloseasca atunci cand interactioneaza cu un reprezentant al sexului masculin. Mai mult, nativa acestui semn din zodiac stie sa se faca remarcata in orice situatie si se foloseste de zambetul sau pentru a ramane pe retina celui sedus.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri