14 Februarie 2012 publicat în Horoscop 18 share-uri

Cum iti influenteaza astrele referintele in materie de haine, machiaj si coafura? Afla caracteristicile zodiei tale.

Horoscopul Frumusetii: Valorile estetice care te caracterizeaza in functie de zodie

Femeia Berbec

Unei femei puternice, inteligente si sigura pe sine nu i se potriveste nimic altceva decat indrazneala. Aceasta nativa va atrage privirile purtand tinute de culori precum rosu, daca isi va tine parul scurt sau mediu in nuante de rosu sau blond, punandu-si feminitatea in valoare atat de mult cat se poate, fara a fi vulgara.

Femeia Berbec este feminina dar acest lucru nu inseamna ca hainele masculine nu i se potrivesc, din contra. Un costum cu o cravata vor arata neobisnuit de bine daca ea le poarta.

Femeia Taur

Femeia Taur este caracterizata de o frumusete naturala pe care stie sa si-o puna in valoare folosindu-se de trucuri simple. Ea este o romantica indragostita de culori calde si luminoase, de imprimeurile florale, care i se si potrivesc din punct de vedere vestimentar (maron, caramiziu, galben pal, ocru etc.). Ii plac hainele, dar si diversitatea, asa ca nu te lasa suprins sa o vezi pe aceasta femeie adoptand mai multe stiluri vestimentare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Daca machiajul va fi natural, atunci si parul va fi natural (par scurt, usor de aranjat, in nuante de naturale de saten).


Femeia Gemeni

Ca orice nativ din Gemeni, aceasta femeie are un caracter dual care se vede in tot ceea ce face. Este genul de persoana care experimenteaza pana cand gaseste ceva care sa ii placa, dar se plictiseste repede, asa ca va cauta in continuare.

Spiritul ei liber se reflecta in culorile pentru care opteaza – albastru, violet, pentru coafurile tineresti – par scurt sau mediu de culoare blond, saten sau roscat, si in tinuta ei fara varsta. Femeia Gemeni este o femeie activa, jucausa si sexy si are grija sa isi scoata in evidenta aceste caracteristici cuceritoare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri