Astrele dispun și predispun, dar noi trăim. Descoperiți cum vor influența circumstanțele planetare viața, dragostea, cariera și finanțele celor 12 zodii în cele 31 de zile ale lunii august 2020:

HOROSCOPUL LUNII AUGUST 2020 PENTRU TOATE ZODIILE

Horoscop august 2020 pentru zodia Berbec

Familia ocupă un loc important în inima și în preocupările tale în această lună, dragă Berbec așa că înarmează-te cu multă răbdare astfel încât să tai de pe listă, rând pe rând, din responsabilitățile și îndatoririle tale domestice. S-ar putea să ai discuții în contradictoriu cu cineva apropiat sau să nu fii de acord cu perspectivele unui membru al familiei, dar calea de mijloc și diplomația sunt punctele voastre comune, iar armonia se va instala curând. Nu uitați că vă aflați în aceeași barcă și că scopurile voastre sunt, în fapt, aceleași. Cu puțin autocontrol, vei reuși să îți faci înțeles punctul de vedere într-un mod creativ și relaxant, înăbusind din fașă orice potențiale conflicte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Pe de altă parte, pe plan social, se anunță o perioadă frumoasă tare, cu activități distractive alături de prieteni, cu discuții nostalgice despre alte vremuri, cu râsete, zâmbete, planuri și dezbateri spirituale. Pe plan profesional, august este o lună a progresului, încă de la începutul lunii Venus ajutându-te să îți pui în valoare talentele și abilitățile și să străluceșți. Dar strălucești la modul general, căci nativul Berbec se va afla sub semnul unui magnetism puternic, atrăgând în jurul lui oamenii potriviți pentru evoluție și emoții frumoase. 

Horoscop august 2020 pentru zodia Taur

August este o lună excelentă pentru nativul Taur, o lună în care își face curățenie nu doar în planurile profesionale, ci și în mintea și sufletul său. Astfel, chiar dacă își implementează cu succes ideile de afaceri sau investește mult în proiectele sale profesionale, în sinea lui Taurul este concentrat asupra vocii sale interioare. Încă de la începutul lunii, Taurul va simți o nevoie puternică de a fi într-o conexiune mai profundă ca niciodată cu el însuși, cu mediul înconjurător, cu persoanele din imediata lui apropiere, dar și cu divinitatea și latura sa psiho-spirituală.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii
Foto: By brickrena /Shutterstock

Taurul simte o dorință puternică de a se afla în locuri frumoase, înconjurat de oameni frumoși, de cuvinte și gânduri pozitive. Viața Taurilor căsătoriți sau aflați într-o relație va fi liniștită și pașnică, bazată pe căldură și înțelegere mutuală. Pe de altă parte, statusul relațiilor turmentate sau complicate ale nativilor Taur se va clarifica pană pe 23 august și se vor îndrepta fie într-o direcție constructivă, fie către finalitate. Sănătatea și energie ta sunt la nivel maxim așa că profită de ele pentru a-ți îndeplini visurile și dorințele inimii.

Horoscop august 2020 pentru zodia Gemeni

August 2020 este o luna a stabilității și a armoniei emoționale pentru Gemeni. Găsești toate resursele pentru a-ți îndeplini planurile acestei luni, pentru a petrece timp de calitate alături de cei dragi, dar și pentru a te relaxa. Mulți dintre acești nativi au parte de vacanțe sau pauze binemeritate, posibil chiar la începutul lunii, în compania persoanelor iubite sau a familiei. Pe de altă parte, nici nativii Gemeni single nu duc lipsă de activitate și nici nu se plictisesc, spontanul și neprevăzutul punându-și mult amprenta asupra acestora.

Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Astfel, pentru aceștia, luna august anunță potențiale călătorii scurte, de multe ori inopinate, posibil la invitația unor prieteni pe care nu i-au mai văzut de ceva timp. Conexiunile sociale sunt puternice și chiar prin intermediul lor se pot naște poveșți de dragoste frumoase pentru nativii Gemeni single. Aveți grijă însă și de sănătatea voastră și nu uitați să păstrați distanța socială. La locul de muncă de la birou sau de acasă, ai rezultate excelente și ești extrem de eficient, atingându-ți potențialul maxim și atrăgând felicitările superiorilor pentru performanțele tale.

Horoscop august 2020 pentru zodia Rac

Chiar dacă luna august este plină de provocări pentru Rac, este deopotrivă plină și de surprize și evenimente frumoase. Datorită conjucturilor astrale neașteptate, Racul va fi pus de destin în anumite ipostaze în care își va proba curajul, încrederea în sine și determinarea. Le putem considera niște teste ale vieții care le vor aminti acestor nativi cât de multe pot realiza atunci când își pun în cap și că limitele nu sunt create decât de mintea lor sau de alte persoane.

Pentru anumiți Raci, august va fi despre călătorii scurte, reuniuni familiale sau revederi cu persoane din străinătate și pe care nu le-au văzut de o perioadă lungă de timp. Pentru alții, această lună va fi despre reamenajarea sau redecorarea unui apartament sau a unei locuințe, despre o schimbare importantă ce vizează spațiul în care locuiesc /vor locui. Pentru mulți nativi Rac single, august va fi și luna logodnelor, a cererilor în căsătorie sau chiar a căsătoriilor. Este foarte probabil ca cheltuielile tale luna această să fie peste medie și să îți depășească bugetul sau câștigurile, dar ai parte de sprijinul financiar al unei persoane din familie.

Citește continuarea pe pagina următoare >>> 

Foto fr si main: By Jozef Klopacka /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri