Astrele dispun și predispun, dar noi trăim. Descoperiți cum vor influența circumstanțele planetare viața, dragostea, cariera și finanțele celor 12 zodii în cele 31 de zile ale lunii august 2020:

Horoscop august 2020 pentru zodia Leu

August poate fi pentru zodia Leu o lună încununată de succes pe plan profesional. Chiar dacă ești destul de ocupată cu rezolvarea anumitor priorități familiale, primele două săptămâni din august vin la pachet cu anumite oportunități pe plan profesional sau în afaceri, deloc de neglijat. Anumite idei sau proiecte în care ai investit în ultimul timp dau un randament maxim în această perioadă, iar câștigurile de pe urma lor pot fi de un real folos în îndeplinirea cât mai rapidă a visurilor tale.

Mai mult, cu Soarele chiar în semnul tău până pe 22 august, stima de sine și încrederea în sine vor crește considerabil și vei putea fi tu cu adevărat. Progresul este considerabil mai ales pentru acei nativi Leu care profesează în domenii precum cel comercial căci Mercur se va muta și el în semnul Leului începând cu data de 5 august. Chiar dacă începutul lunii august vine la pachet și cu puțin stres în viața de cuplu a Leului, reușiți să reechilibrati repede lucrurile. Iubirea adevărată și solidă va avea câștig de cauză, învingând egourile mărunte.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin

Mare atenție la sănătate, astrele predispun (ne referim cu precădere la personajele masculine ale acestei zodii) la stări proaste de dispoziție, depresie, izbucniri emoționale și zile în care vei fi nevoiți să vă reevaluați starea de sănătate. Vorbiți deschis cu o persoană apropiată la care țineți, deschideți-vă sufletul și acceptați ajutorul atunci când vă este oferit.

Horoscop august 2020 pentru zodia Fecioară

Foto: By Mohamed Ali Elmeshad /Shutterstock

Conjucturile astrale nu anunță mari schimbări pentru Fecioară în luna august 2020, doar că nu putem spune același lucru și despre vești. Este foarte posibil ca nativii acestei zodii să primească vești despre nașterea unui copil în familie sau chiar să primească o invitație la un eveniment viitor important pentru ei.

Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

De asemenea, încearcă să stai deoparte de complicațiile sau încurcăturile legale ce țin de acte sau documente și fii foarte organizată și atentă atunci când vine vorba de semnături și înțelegeri. Citește de două ori și întreabă de două ori pentru a te asigura că ai înțeles corect.

Femeile Fecioară acționează în această lună precum un element al echilibrului în familia lor, promovând buna înțelegere și pacea acolo unde există tendința de a se ivi conflicte în relațiile dintre generații. O călătorie scurtă sau o vizită neașteptată, la începutul sau la mijlocul lunii, vă umple inima de bucurie adevărată. Înțelegeți că abilitatea de a vă crea propriul destin stă în mâinile voastre și că nu depindeți de nimeni pentru a vă îndeplini ceea ce vă doriți în adâncul inimii.

Horoscop august 2020 pentru zodia Balanță

Pentru nativii Balanță single, luna august este ca o incursiune în propriul viitor, o luna a acțiunii și o lună extrem de dinamică și intensă. Și da, și o luna pozitivă deopotrivă. Aceșți nativi vor fi preocupați de rectificarea greșelilor din trecut, de asumarea și vindecarea lor, dar și de planificarea corespunzătoare a viitorului. Cercul social al acestor nativi se extinde considerabil, mai ales prin intermediul activităților profesionale, și este foarte probabil ca o nouă relație de dragoste să debuteze fulminant plecând de la acest aspect.

Pe de altă parte, nativii Balanță căsătoriți sau implicați într-o relație se bucură de mai multe oportunități de conexiune autentică cu partenerul de viață. Este posibil să aveți în vedere chiar o călătorie spirituală în care să vă redescoperiți individual, ca suflete, dar și unul pe celălalt. Banii curg liber în existența voastră în această lună de vară așa că nu aveți de ce să vă faceți prea multe griji din punctul acesta de vedere.

Aveți grijă la alimentație, la distanța socială și nu ezitați să faceți mișcare ori de câte ori aveți ocazia, pentru a vă păstra tonusul mental și fizic.

Horoscop august 2020 pentru zodia Scorpion

August 2020 este o lună solicitantă și plină pentru Scorpion, o lună în care jonglezi între îndatoririle profesionale, cele familiale și dorința ta de a evada și a-ți lua o pauză. Jupiter face lucrurile să se întâmple pentru tine din punct de vedere material, chiar dacă ocazional cu mici întârzieri. Casa a 11-a a Scorpionului este puternic aspectata după data de 22 august, atrăgând după sine manifestări intense atunci când vine vorba de îndeplinirea celor mai ascunse dorințe ale tale.

În ultima parte a lunii, relațiile de iubire ale Scorpionului vin la pachet și cu bune, și cu rele, cu sentimente contradictorii și emoțîii uneori confuze, și vei avea de lucrat în acest sens. Anumiți nativi Scorpion au de parcurs un drum întreg pentru a gestiona anumite diferențe personale, dar la capătul lui îi poate aștepta o relație solidă ca piatră. Un lucru este cert însă. Chiar dacă asupra relațiilor romantice planează un aer al incertitudinii, relațiile de prietenie stau 100% sub semnul fericirii. Prietenii vor fi o adevărată mină de aur pentru tine în perioada următoare, sprijinindu-te în tot ceea ce faci, încurajându-te și dându-ți aripi și speranță.

Citește continuarea pe pagina următoare >>> 


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri