Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de foc poate fi foarte bună. Cei doi pot ccrea o relație de dragoste de durată, dar dacă totuși ajung la despărțire, vor rămâne buni prieteni. Bărbatul din zodie de foc știe cum să facă față vijeliei femeii Vărsător, zodie de aer. În plus, acești doi nativi pot avea multe puncte în comun, care pot consolida relația de cuplu.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Săgetător – 80%

Săgetătorul, un bărbat care iese rapid în evidență, extrovertit, căruia îi place dansul și alte activități sociale, călătoriile și lectura, o va fascina rapid pe femeia Vărsător. De asemenea capacitatea de a pune lucrurile în practică, spiritul organizatoric și hotărât al bărbatului Săgetător sunt alte aspecte pe gustul nativei, care uneori se va lăsa condusă de acesta. Bărbatul Săgetător reușește să o ajute pe femeia Vărsător să își învingă reținerile și timiditatea. De asemenea, această nu se va plictisi alături de un Săgetător.

Vor avea mereu discuții de dus, iar certurile se vor stinge repede, pentru că Săgetătorul consideră că e prea frumoasă viața că să piardă timpul certându-se. Uneori, este posibil că femeia Vărsător să îl considere puțin superficial, copilăros, însă cu puțină răbdare pot comunica eficient.

compatibilitate femeia varsator barbat sagetator

În dormitor sunt foarte inventivi, dragostea se poate transforma în joc și invers, nu se vor plictisi prea curând, găsind mereu ceva de explorat.

Cei doi au șanse mari să clădească un cuplu solid, să trăiască o relație plină de adrenalină și de durată.

Foto: By vectorfusionart/ shutterstock.com


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Compatibilitatea femeii Vărsător cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 3 august - 9 august 2020 »