31 Ianuarie 2020 publicat în Horoscop 122 share-uri

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de foc poate fi foarte bună. Cei doi pot ccrea o relație de dragoste de durată, dar dacă totuși ajung la despărțire, vor rămâne buni prieteni. Bărbatul din zodie de foc știe cum să facă față vijeliei femeii Vărsător, zodie de aer. În plus, acești doi nativi pot avea multe puncte în comun, care pot consolida relația de cuplu.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Săgetător – 80%

Săgetătorul, un bărbat care iese rapid în evidență, extrovertit, căruia îi place dansul și alte activități sociale, călătoriile și lectura, o va fascina rapid pe femeia Vărsător. De asemenea capacitatea de a pune lucrurile în practică, spiritul organizatoric și hotărât al bărbatului Săgetător sunt alte aspecte pe gustul nativei, care uneori se va lăsa condusă de acesta. Bărbatul Săgetător reușește să o ajute pe femeia Vărsător să își învingă reținerile și timiditatea. De asemenea, această nu se va plictisi alături de un Săgetător.

Vor avea mereu discuții de dus, iar certurile se vor stinge repede, pentru că Săgetătorul consideră că e prea frumoasă viața că să piardă timpul certându-se. Uneori, este posibil că femeia Vărsător să îl considere puțin superficial, copilăros, însă cu puțină răbdare pot comunica eficient.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

În dormitor sunt foarte inventivi, dragostea se poate transforma în joc și invers, nu se vor plictisi prea curând, găsind mereu ceva de explorat.

Cei doi au șanse mari să clădească un cuplu solid, să trăiască o relație plină de adrenalină și de durată.

Foto: By vectorfusionart/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri