Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul din zodie de foc poate fi foarte bună. Cei doi pot ccrea o relație de dragoste de durată, dar dacă totuși ajung la despărțire, vor rămâne buni prieteni. Bărbatul din zodie de foc știe cum să facă față vijeliei femeii Vărsător, zodie de aer. În plus, acești doi nativi pot avea multe puncte în comun, care pot consolida relația de cuplu.

Compatibilitatea femeii Vărsător cu bărbatul Berbec -40%

Bărbatul Berbec îi poate părea femeii Vărsător că fiind cam egocentric, în timp ce ea consideră că e normal să mai lași de la tine pentru bunăstarea celuilalt. În schimb el ar putea considera această o slăbiciune, având tendința să profite de căldura nativei Vărsător. Valorile celor doi sunt atât de diferite, inclusiv modul de a se raporta la responsabilități.

Femeia Vărsător se poate simți criticată, insuficient admirată, neînțeleasă și poate deveni retrasă în relație. El, pe de altă parte, va fi fascinat de capacitatea de analiză a nativei, de modul în care aceasta prevede obstacolele sau blocajele, capacități pe care le consideră extraordinare.

compatibilitatea femeii varsatir cu barbatul berbec

Dacă reușesc să facă pace și să comunice eficient, centrat pe rezolvarea problemei, relația celor doi poate fi una de durata și cât se poate de imprevizibilă. Citeste mai departe in pagina 2 >>

Foto: By chairoij, By nd3000/ shutterstock.com


Vizionare placuta

Iti plac articolele Garbo?
Sigur o sa iti placa si pagina noastra de Facebook :)
Aboneaza-te la Garbo sau conecteaza-te prin Facebook pentru a primi periodic articole similare.
In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Compatibilitatea femeii Vărsător cu zodiile de foc: Berbec, Leu și Săgetător.

Citeste-ti horoscopul de azi »

Citeste si Horoscopul DRAGOSTEI: 6 iulie - 12 iulie 2020 »