4 Decembrie 2019 publicat în Horoscop 55 share-uri

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbații zodiilor de apă este destul de bună. Pentru o relație de lungă durată devin importante detaliile personale ale clor doi nativi din cuplu.

Compatibilitatea femeii Săgetător cu bărbatul Rac: 20%

Este o relație destul de interesantă, iar reușită acesteia depinde mai mult de cei doi nativi decât de predispozițiile astrale.

Nativul Rac este misterior, șarmant, romantic, admiră spiritul deschis și entuziasmul femeii Săgetător. Cei doi se atrag de la primele întâlniri, ea este învăluită de căldură și stabilitatea nativului Rac, dar și de orientarea acestuia către grija de sine. De cele mai multe ori nativii Rac sunt interesați de starea lor fizică și psihică, de imaginea lor, participa la tot felul de cursuri sau activități care să îi ajute să se mențină în formă și investesc în tot ceea ce ține de lifestyle sănătos. Toate acestea o atrag pe femeia Săgetător, îi conferă senzația de stabilitate, de seriozitate și implicare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cauți haine sport pentru persoane pretențioase? Fii atent la acestea

Bărbatul Rac se poate dovedi însă prea sensibil pentru o nativă care aruncă vorbele exact așa cum îi vin, fără a fi neapărat atentă la modul în care celălat receptează mesajul. De multe ori Nativul Rac poate asocia această sinceritate a nativei Săgetător cu nepăsarea sau chiar cu jignirea. Este posibil să se simtă neglijat, iar ea se poate simți constransă și controlată.

Succesul relației va depinde mai mult de personalitatea fiecăruia dintre nativi. Citeste mai departe in pagina 2 >>

foto: By Allexxandar, By Kaspars Grinvalds/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri